«Det e så lett» i Falun

På plass:  Onsdag kveld kom de fram til Falun og kunne parkere bobilen på orkesterplass. Skistadion med bakkene i bakgrunnen et steinkast unna. Berit Emma Forsmo på plass sammen med Arne Ove Holmen og Trond Nyland.foto: privat

På plass: Onsdag kveld kom de fram til Falun og kunne parkere bobilen på orkesterplass. Skistadion med bakkene i bakgrunnen et steinkast unna. Berit Emma Forsmo på plass sammen med Arne Ove Holmen og Trond Nyland.foto: privat

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Berit Emma Forsmo var med på feiringen av Petter Northugs sprintgull i Mosvik, og i dag skal hun juble for stafettgull.

DEL

Til VM i Holemnkollen 2011 laget hun sangen «Det e så lett». Det var en hyllest til Petter, og den sangen er like aktuell nå.
– Jeg ble invitert til direktesendingen som NRK laget fra Mosvik forrige torsdag i forbindelse med sprinten. Det ble en opptur av de sjeldne og jeg tror jeg måtte gjøre sangen 7-8 ganger, sier Berit Emma fra Lugnet skistadion i Falun.
Sangen til Berit Emma har blitt brukt mye på tv, og den er vist over 44.000 ganger på Youtube.

– Synger gjerne igjen

– Det er ingen tvil om at jeg vil synge den igjen. Vi skal treffe den herlige Mosvik-gjengen på stadion, og gitaren er ikke langt unna. Dessuten har jeg avtale med TV2 og Camp Falun. Jeg synger for dem når det blir gull, sier hun.
I dag er det herrestafett, og sjansen for at Norge og Petter Northug kan feire er stor.
– Selvsagt tror jeg vi vinner gull. Og jeg tror det blir masse ståhei igjen rundt Petter, sier Berit Emma som har fått billetter til alle øvelsene som gjenstår.
– De kjøpte vi for et år siden, sier hun.

Skiinteressert

Både Berit Emma og mannen Arne Ove Holmen er skiinteressert så det holder. De har også med seg Trond Nyland som er en gammel god løper. Arne Ove herjet på resultatlistene for tjue år siden.
– Det blir stort å følge mesterskapet på nært hold. Vi har sett på tv, og nå skal vi få med oss avslutningen live. I tillegg blir det bedre vær har vi hørt.
Berit Emma har ikke fått noen oppdrag om å synge i Falun, men ingen blir forundret om hun dukker opp i løpet av de siste dagene.
– Husk at Petter er favoritt på femmila søndag også, sier hun.
PS! I vår VM-quiz har vi kåret dagsvinnere fra onsdag i forrige uke.
Under er noen av quizvinnerne samlet. Konkurransen fortsetter helt fram til søndag.
vm-quizen på helg.no

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags