Annonsørinnhold fra Bil i Nord

Hva er dette?

De fleste Volvo-kjøpere ønsker at bilen har mye av den mest moderne sikkerhetsteknologien som finnes på markedet, sier selger Tom Erik B. Hagen hos Bil i Nord Harstad.
De fleste Volvo-kjøpere ønsker at bilen har mye av den mest moderne sikkerhetsteknologien som finnes på markedet, sier selger Tom Erik B. Hagen hos Bil i Nord Harstad.

Dette er det utstyret Volvo-kjøperne elsker

Her er en oversikt over det mest populære utstyret som folk ønsker i den nye Volvo-en sin.

Annonsørinnhold fra

Nye biler kommer med en rekke muligheter for å velge avansert og moderne utstyr. I denne artikkelen har vi samlet en oversikt over favorittene til folk flest.

– Mye av dette utstyret sørger for en ekstra trygg og sikker kjøretur, forteller bilselger Tom Erik B. Hagen ved Bil i Nords avdeling i Harstad.

Her kan du se hvilke Volvo-modeler som er ferdig utstyrt med disse populære valgene.

En rekke sikkerhetssystemer er laget for å unngå at det skjer ulykker.

1.Intellisafe – teknologi som beskytter

Volvos visjon er at ingen skal bli alvorlig skadet eller miste livet i en ny Volvo. Nye Volvoer har en rekke teknologier som bedrer kjøreopplevelsen, gjør bilkjøringen sikker, forebygger skader og beskytter passasjerer og øvrige trafikanter. Noe av dette sikkerhetsutstyret er standard, mens noe er valgfritt.

– Det valgfrie utstyret som er ekstremt populært er Intellisafe assist – som er adaptiv cruise control. Da avpasses farten til bilen foran. Intellisafe assist hjelper deg gjennom funksjonen Pilot Assist også å holde deg innenfor veien. Da kan du slippe rattet i 10 sekunder og bilen styrer etter gul- og hvitstripa på veien. Mange ønsker også Intellisafe surround, som er en nyttig funksjon med blindsonevarsling, forteller Hagen.

Det er enkelt å koble til smarttelefonen din til Volvo, og da får du opp en rekke apper på skjermen i bilen.

2. Smartphone-integrasjon

Volvo har en god løsning som gjør at du enkelt kan koble smarttelefonen din til bilen.

– Du kan koble til både iphone- og android-telefoner. Hvis du bruker Spotify får du det opp på skjermen i bilen og den integrerer alt det vanlige fra telefonen. Du kan selvfølgelig ringe og snakke i telefonen uten å holde i den eller trykke på den.

Apple Car Play eller Android Auto på en Volvo opptar kun halve skjermen, i motsetning til mange andre biltyper hvor man må velge om man skal bruke telefonens eller bilens system.

– I Volvo får du både i pose og sekk!

3. Navigation Pro

Hagen forteller at «alle» også mener at navigasjon er en selvfølge.

– Da kan du enkelt legge inn kjøreruten din og følge med på storskjerm eller i skjermen foran rattet.

Les også: Hva passer best nå - kjøpe eller lease?

4. Komplette vinterhjul

Med en lang vinter er vinterhjul et selvsagt utstyr som alle nordnorske Volvo-kjøpere ønsker.

Med tonede ruter kan du skjerme innsyn i baksete og bagasjerom - i tillegg til at det gir et mer eksklusivt inntrykk.

5. Tonede ruter

Tonede ruter blir stadig mer populært og ifølge Hagen er det et must på alle nye biler.

– Tonede ruter skjermer for innsyn til baksete og bagasjerom. I tillegg er folk opptatt av utseende i tillegg til den praktiske effekten, tonede ruter ser finere ut.

Med noen enkle trykk på skjermen kan du bestemme hvor lyden skal høres.

6. Harman kardon lydsystem

Haman Kardon er et lydsystem som gir fantastisk god lyd.

– Det gir god lyd for hele familien. Du kan velge mellom lyd for de framme eller bak. Det er enkelt å peke på skjermen og sette pekeren på det stedet i bilen hvor du vil ha mest lyd. Helt perfekt hvis den som kjører ikke vil høre på det samme som dem i baksetet.

Les også: Familien Lorentsen: For oss passer ladbar hybrid helt perfekt

Thunder Grey Metallic er på topp blant de mest populære fargene på Volvo.

7. Metallic lakk

99 prosent av kundene velger metallic lakk.

– Hos oss er det svart, hvit og grått som er de mest populære fargene, og 99 prosent velger metallic. Det gir en større glans og ser mer eksklusivt ut. Mange velger en av de to gråfargene Osmium grey og Thunder grey. Den nye gråfargen Platinum grey på V90-serien er også veldig tøff og kommer til å bli en favoritt.

Ferdig utstyrt modeller

Disse sju tilvalgene er så populære at Bil i Nord har satt sammen en utstyrspakke der alt dette er inkludert i prisen, nemlig «Scandinavian Edition».

– Her får du en bil som inneholder alt du trenger, og som er skreddersydd for Nord-Norge. Siden vi allerede har «pakket» bilen blir den mye billigere enn hvis du skulle gjort det selv, forteller Hagen

Inkludert i prisen får du også bilen oppgradert til R-Design eller Inscription. R-Design gir et sporty og tøft utseende, mens kjennetegnet på Inscription er kromdetaljene.

– Det gir en oppgradering av interiøret og eksteriøret i forbindelse med standardutgaven.

Bil i Nord er Nord-Norges største privateide bilforhandler, og har avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Svolvær, Leknes, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen.

Klikk her for å se høstens kampanje på nye Volvo med "full pakke".

Bil i Nord

Bil i Nord har siden oppstart i 1996 vokst til å bli Nord-Norges største privateide bilforhandler. I dag har selskapet avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mosjøen og Mo i Rana.Fordelt på disse åtte forhandlerne selger Bil i Nord AS bilmerkene Volvo, Ford, Opel og Volkswagen.

Ved alle avdelinger tilbys bilsalg, verksted og verkstedtjenester, bilpleie, samt tilbehør- og reservedelssalg.

Totalt har Bil i Nord over 200 ansatte, og i 2017 hadde vi vårt beste år - Over 3000 solgte biler og omsetning for over én milliard kroner.

Hjemmeside Bil i Nord

Telefon: 76 06 63 00

E-post: post@bilinord.no

Facebook

Instagram: #bilinord

Del artikkelen på Facebook