Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

De samme renovatørene i nye biler

Daglig leder i SB Transport, Stein Jensen, forteller at selskapet er klare for å ta over renovasjonsrutene fra 1. juni.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Det har vært mye forberedelser siden SB Transport vant anbudsrunden om SHMILs renovasjonsruter i høst. Rutene er nøye gjennomgått med folka som kjenner dem. Det har vært viktig for SB Transport å få med seg dagens renovatører videre.

– Det er gull verdt å ta flinke folk med seg videre. Vi har fått gode referanser på dem og de kjenner jobben allerede, sier Stein Jensen, daglig leder i SB Transport.

I utgangpunktet skal ikke kundene merke noe. Det blir de samme ansiktene på de samme rutene, men de kan bli små ruteendringer.

– Vi planlegger ingen vesentlige endringer, så dette skal gå rimelig smertefritt.

SB Transport stoler på at de som har jobbet rutene tidligere har gjort gode vurderinger.

– Det er etablert en tømmekalender, men vi har gått gjennom løypa og ser at vi har god dekning. Ser vi at det er ting vi må justere på, så gjør vi det, sier Jensen.

Kysten og øyene er utfordrende med tanke på renovasjon. Renovatørene er avhengig av ferjene, men Jensen er trygg på at de har gode løsninger på plass.

SB Transport er en veteran i renovasjonsbransjen med renovasjonsoppdrag på i Saltdal, Meløy, Beiarn, Sørfolk og Fauske. I tillegg har de renovert for HAF, som dekker Helgeland nord for Korgfjellet, i 14 år. Sju av disse i hele HAFs dekningsområde.

– Dette er noe vi har gjort siden 2000-tallet og vi har god kontroll på jobben, slår Jensen fast.

De er også godt kjent i området de nå skal renovere, som er hovedsakelig Sør-Helgeland og kysten, etter andre oppdrag i området.

– Vi ser fram til å komme i gang med jobben. SB Transport skal være en god arbeidsplass og skal levere et godt arbeid, avslutter Jensen. 

Del artikkelen på Facebook