Automotive design, Jeans, Workwear

– Jeg havnet her ved en tilfeldighet for 34 år siden

Da bror Roger skulle avtjene verneplikten var det meningen Per Eirik Granås skulle vikariere i jobben hos Nygårds Trevarefabrikk. I år har de to jobbet for bedriften i til sammen 69 år!

– Ja, jeg har trivdes veldig godt i jobben i alle år. Det er vel hovedgrunnen til at jeg har blitt værende her, sier yngstebror Granås. Det som skulle bli et kort «innhopp» for 34 år siden ble til et langvarig arbeidsforhold. Og mye har selvfølgelig skjedd siden starten.

– Utviklingen har vært stor og antall ferdigproduserte skrog har økt fra rundt 90 til godt og vel 200 i uka. Jeg tenker at bedriften har vært flink til å fornye seg hele veien, og det har det vært spennende å få være med på, sier Per Eirik Granås som får full støtte av bror Roger.

– Vi har vært heldige og hatt et variert arbeid i alle år. Nygård har vært en solid og trygg arbeidsplass for meg. Det at man har fått ansvar i omleggingsprosessene bedriften har vært gjennom, betyr også mye, sier han.

– Og så blir vi påspandert kaker hver uke, flirer Per Eirik.

STØDIGE KARER: Det er flere av de ansatte hos Nygård Trevarefabrikk som har vært i bedriften i mange tiår. Lengst fartstid har brødrene Per Eirik (t.v.) og Roger Granås.
Automotive design, Wood

Mye å velge i

Med 27 år i samme bedrift, kan Tove Hemsett skrive under på at mye har skjedd på kjøkken- og badeinnredningsfronten de siste tiårene.

– Da jeg startet gikk det mest i furu eller hvite innredninger. I dag er majoriteten av kundene i mye større grad bevisste på hva de vil ha, og vi lakkerer i alle regnbuens farger, sier Tove.

Nygård produserer alle sin innredninger i lokalene på Nyrud i Mosjøen, noe som gjør at de har en unik mulighet til å tilfredsstille kundenes ønsker.

– Valgmulighetene i dag er veldig mange. Vi kan tilpasse nesten hva det skal være her på verkstedet. Det vet vi er noe kundene våre verdsetter høyt, sier Oda Nylund som påpeker at bedriften er miljøsertifisert og har sterkt fokus på bærekraft.

Sjekk ut vår hjemmeside for mer informasjon og tilbud.

Ingenting er flatpakket

I dag er det ikke uvanlig at enkelte kunder investerer i kjøkken til et par hundre tusen kroner, mens andre velger betraktelig rimeligere løsninger.

– Det kommer selvfølgelig an på både størrelse og hva man velger av innhold. Hvitevarene kan i mange tilfeller være mer kostbare enn selve innredningen, men det er fullt mulig å få et komplett kjøkken til under 50.000 kroner. Mange av kundene våre velger også å fornye sitt eksisterende kjøkken etter noen år. Hos oss har frontene de samme målene som de alltid har hatt, så det gjør det relativt enkelt, sier Tove Hemsett.

Chest of drawers, Computer desk, Cabinetry, Furniture, Shelving, Wood, Drawer, Plant, Rectangle, Floor
Cabinetry, Furniture, Property, Countertop, Table, Chair, Wood, Drawer, Lighting, Kitchen
– Det er også viktig å nevne at vi monterer alt ferdig før det sendes ut til kunden. Kjøper du innredning til bad, kjøkken eller vaskerom hos oss, er det ingenting som er flatpakket, sier Karina Aune.

Kjøkkendag med gode tilbud

Nygårds Trevarefabrikk AS har i 2022 eksistert i 75 år. Da er det bare rett og rimelig at det feires med noen godbiter til kundene.

– Akkurat nå har vi 30 prosent rabatt på alt av innredninger til kjøkken, bad og vaskerom, og den 22. september blir det ny runde med vår tradisjonsrike kjøkkendag. Her kan besøkende være med i trekningen av et kjøkken med 75 prosent rabatt og ett til 50 prosent rabatt samt et bad til 40 prosent rabatt. I tillegg har vi egen kokk på plass i lokalene samt en god del leverandører som også stiller med gode tilbud, sier Oda Nylund som regner med fullt trøkk på det som også er åpningsdagen til Tiendebytte.

SPENNENDE: Bedriften feirer i år 75 år og salgsteamet Tove Hemsett, Oda Nylund, Lone Heggli og Karina Aune har mye spennende å tilby i jubileumsåret.
Nygård trevarefabrikk AS
Industriveien 2, Mosjøen
Tlf. 75 11 55 55

nygardkjokken.no

Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
Personvernerklæring / Informasjonskapsler

Design: Amedia Ressurs