MILs møte med Bodø/Glimt er hovedsendingen i TV2s cuprunde, og sendes direkte. Onsdag er det NRK som sender fra cupens første runde, og da er det RBK mot 4. divisjonslaget Trygg/Lade som er hovedkampen. Rana FK møter Stjørdals-Blink onsdag.

– Vi selger vanligvis ikke billetter online, men nå gjør vi det. Responsen fra Glimt-fansen er fantastisk og de har kjøpt 150 billetter. Til sammen har vi solgt over 800 billetter, og da blir det helt sikkert 1000 på tribunen, sier daglig leder i MIL Fotball, Markus Brandth.

Sist det var over 1000 tilskuere på Kippermoen var i juni 2010. Da var Tromsø IL på besøk, og de spilte privatkamp som en del av overgangen til Thomas Drage. Han gikk til klubben vinteren 2010 og ble stjerne over natten.

– Jeg spilte den kampen. Det var stappfullt på Kippermoen, og det var det også året før da vi spilte privatkamp mot Bodø/Glimt, sier Brandth som legger til at på Kippermoen er det plass til mange. Det viste blant annet cupfinalen i 1983 da juniorlaget til MIL møtte Moss. Ingen vet sikkert hvor mange som så den kampen, men ryktene sier at det var bortimot 5000 tilskuere.

– Jeg tror det blir en folkefest på Kippermoen torsdag kveld. Vi legger til rette for at folk kan komme tidlig, og vi skal servere både mat og drikke. Værmeldingen er litt skral, men får vi oppholdsvær er jeg fornøyd. Underholdning blir det uansett, sier Brandth som håper MIL-supporterne lager like mye lyd og røyk som Glimt-fansen.

Onsdag kommer TV2 og produksjonsselskapet og rigger seg til på Kippermoen. Det er mange kameraposisjoner som skal opp, og mellom innbytterbenkene blir hovedriggen med tak over.