– Trening er stikkordet

TRENINGSØKT: Per Joar Hansen i Mosjøhallen foran gårsdagens treningsøkt med elever på fotballinja ved Vefsn folkehøgskole. Først var det foredrag og etterpå ei treningsøkt. Fredag blir det ei ny treningsøkt, og da skal han også på idrettslinja ved MVS.  FOTO: PER VIKAN

TRENINGSØKT: Per Joar Hansen i Mosjøhallen foran gårsdagens treningsøkt med elever på fotballinja ved Vefsn folkehøgskole. Først var det foredrag og etterpå ei treningsøkt. Fredag blir det ei ny treningsøkt, og da skal han også på idrettslinja ved MVS. FOTO: PER VIKAN

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Per Joar Hansen jobber med norsk toppfotball, og torsdag var han på besøk på Toppen. Der fikk elevene høre at det ikke finnes snarveier.

DEL

– Det er trening, trening og atter trening som gjelder. De beste fotballspillerne i verden trener mer enn dere aner, og de trener seg selv, sa han til elevene på fotballinja da han holdt et kort foredrag før treningsøkta i Mosjøhallen.

Fredag morgen får elevene igjen være med på ei treningsøkt, og det samme får elevene på idrettslinja ved Mosjøen videregående skole.

Ingen lekkasje

Per Joar er linket til assistentjobben på A-landslaget sammen med Lars Lagerbäck, men han åpnet ikke for lekkasjer i går.

– Det kan jeg ikke kommentere. Lars er en av verdens beste landslagstrenere, og sikkert en spennende kar å jobbe sammen med, var det eneste han sa.

– Det er spennende å ha Per Joar på besøk. Det er andre året vi har fotballinje, og vi trekker inn gode krefter utenfra. Treningsøkta i dag var skikkelig bra, og meldingene fra elevene er bare positive. De gleder seg til i morgen, sier Ulf Langmo som er sjef for fotballinja.

Les også: - Alt å vinne for oss (2015)

Bård Bjerkeseth er timelærer på linja for de ni elevene.

– Elevene er også med på timer sammen med idrett, og har ellers vanlige folkehøgskolefag, sier Ulf Langmo.

I går var det terping på pasninger og bevegelse i små rom.

– Dere må jobbe med dere selv for å bli bedre. Sett dere mål for hver eneste trening. Finn ut hva dere vil bli bedre på, formante Per Joar Hansen.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags