Vippestaten Michigan, der kampen står om 16 valgmenn, har resultatene klare først onsdag kveld lokal tid. Det opplyser delstatsmyndighetene ifølge Bloomberg News.

Heller ikke i vippestatene Pennsylvania eller Wisconsin ventes det at det kan kåres noen vinner ennå. Der står kampen om henholdsvis 20 og 10 valgmenn.

I disse tre delstatene dreier det seg dermed om totalt 46 valgmenn. Det kan bli avgjørende for utfallet av presidentvalget.

Pennsylvanias delstatsmyndigheter anslår at den endelige opptellingen vil være klar i løpet av noen dager. I Detroit i Michigan er målet å være ferdig med opptellingen onsdag kveld lokal tid, mens andre fylker i delstaten ventes å kunne melde inn resultater gjennom dagen onsdag.

Wisconsin, en delstat der valgsystemet i høy grad er desentralisert, ventes små kommuner å kunne levere tall først. I delstatens største by Milwaukee antar man at opptellingen vil være ferdig ved 10-tiden onsdag formiddag norsk tid.

I Nevada regnet delstatsmyndighetene med at opptellingen kunne starte ved 6.30-tiden onsdag morgen norsk tid, men at det kan trolig drøye til neste uke før det endelige resultatet er klart.

– Fristen for å motta poststemmer er 10. november, og fristen for opptelling er 12. november, sier Jennifer A. Russell, en talskvinne for delstaten.