Gå til sidens hovedinnhold

Valget i Leirfjord 2019

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Valgdagen nærmer seg og vi ser enden på en lang og spennende valgkamp i Leirfjord. På tross av at sentrale politikere også ved dette valget har tatt mye fokus, har vi i Leirfjord Senterparti opplevd en fantastisk oppslutning og interesse rundt våre valgarrangementer, som f.eks. der vi har stått på stand.

Vi har opplevd fine diskusjoner, gode innspill og spørsmål, og ikke minst en formidabel medlemsøkning.

Takk til alle innbyggerne som vi gjennom valgkampen har fått lov til å diskutere med og svare på spørsmål fra. Takk for alle innspill, som vi nå tar med oss inn i den neste kommunestyreperioden.

Takk også til alle medlemmer, både de som har hatt anledning til å delta aktivt, de som har vært opptatt med andre oppgaver, og ikke minst til de som har meldt seg inn fordi de tror på Senterpartiet og de saker partiet arbeider og står for.

Vi takker også for at de andre partiene i kommunen har respondert på våre innlegg og villet være med på å diskutere viktige saker for kommunen. En god debatt gir grunnlag for gode vedtak i årene framover.

Leirfjord Senterparti har i sitt valgprogram valgt å stå fram som garantist for en del viktige oppgaver i kommunen:

- Renovering og utbygging av Leirfjord barne- og ungdomsskole.

- Gratis skolemat og skolefritidsordning hele året.

- Modernisering og utbygging av sykeheimen.

- Utbygging av en tidsriktig og fremtidsrettet brannstasjon.

- Fullføre utbyggingen av breiband.

Vi garanterer for gjennomføring av disse prosjektene, rett og slett fordi de er strengt nødvendige og vi har ikke tid til å vente lenger på langdryg planlegging.

Gjennom en langsiktig og forsvarlig og god forvaltning av de økonomiske og menneskelige ressurser kommunen sitter på, skal vi også i tillegg bl.a. arbeide for et tilbud om rent drikkevann til alle i kommunen, styrke fritidstilbudene i dialog med barna og ungdommen, bygge tidsriktige omsorgsboliger tilpasset beboernes behov, samt fullføre planlagt arbeid med gang-sykkelvei langs fylkesvei 17.

Vil du være med på å støtte vårt arbeid med disse oppgavene, stemmer du Senterpartiet.

Godt valg.

Med hilsen

Leirfjord Senterparti

Kommentarer til denne saken