(Helgelendingen)

En ved artistnavn «apamac» har publisert sangen som er produsert av Jørn Luis Ivarrud.

– Jeg har jo laga sangen, men «apamac» fikk lov til å publisere med min hjelp, sier Ivarrud.

Ikke en parodi

– Grunnet musikken laget av «aqua» i bakgrunnen, kan jo sangen bli tolket som en parodi, hva tenker du om det?

– Jeg har forståelse for at det kan bli sett på som en parodi, men det er det altså ikke, sier han. Sangen handler om folket i Hattfjelldalen, og inspirasjon kommer fra de frodige fjellene og vannet.

Sangen har nå rundt omkring 30.000 avspillinger på spotify.

JL på rømmen

Han har flere prosjekter på vent, og han kommer som regel ut med sangene i det han har skrevet ferdig teksten.

– Jeg skriver en del musikk, og jeg har en del tekster og ideer hjemme i permen.

Jørn Luis har blant annet kommet ut med sangen «Støttekontakt» på YouTube, under artistnavnet hans «JL på rømmen» som han sier ikke er hans eget oppfunn, men heller en venn ved navn Tøger som har hjulpet med navnet.

– Vi brukte 4 dager i studio på rad for å ferdigstille sangen, sier han.

– Nå blir det stort

– Når tenkte du at «nå kan det ta helt av»?

– Det var først når sangen kom på Spotify at jeg tenkte «nå blir det stort». Folk bare i Mosjøen streamer jo veldig mye musikk, men jeg tenkte ikke det ville bli så stort landet rundt, sier han.

Jørn Luis skriver en del musikk ellers, og han meddeler at «Hattfjelldaln» har blitt solgt på plate i Mosjøen og i Hattfjelldalen på diverse butikker, og alt skal visstnok ha blitt utsolgt.

– Alle CD-ene mine ble utsolgt, og folk spør jo stadig om jeg vil komme med mer på plate, men da må jeg ha hjelp fra noen med et studio i Mosjøen, sier Ivarrud.

(Saken fortsetter under bildet)

PÅ TOPP: Hattfjelldaln har sålangt klatret opp til 2. plass på Viral. Sangen har nå rundt omkring 30.000 avspillinger
PÅ TOPP: Hattfjelldaln har sålangt klatret opp til 2. plass på Viral. Sangen har nå rundt omkring 30.000 avspillinger(FOTO: )

Søker samarbeid i Mosjøen

Han tar vanligvis opp musikken i et lydstudio til en venn i Susendalen, og sier at han gjerne vil ha en samarbeidspartner i Mosjøen.

– Jeg vil jo gjerne komme ut med en juleplate med noen gode gamle julesanger, men for å få det til må jeg ha en samarbeidspartner i Mosjøen jeg får leie studio av til en fast pris, og som kan brenne plater, avslutter Jørn Luis Ivarrud.