Maren Turmo (20) fra Mosjøen er i disse dager aktuell med tv-programmet «Influenserne» på TV Norge. Turmo er en av ti influensere i programmet, som sender sin første sesong nå. I den forbindelse har hun blitt intervjuet av VGTV om det hun legger ut på sosiale medier.

Et av spørsmålene hun fikk, var om hva hun hadde lagt ut på sosiale medier, som hadde «tatt mest av».

– Det må være et rumpebilder. Jeg tror faktisk det som tok av mest er et rumpebilde der jeg skrev en ganske dyp tekst om fillers (kunstig framstilt gel som injiseres i hudens dypere lag for å fylle ut vevet red.anm.) og at jeg følte press, sa Turmo i intervjuet.

Hun fortalte også om god respons på innlegget.

Vegard Harm og Morten Hegseth som kommenterte intervjuet i sitt videoprogram, sammenliknet henne med den mer kjente influenseren Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand.

Under Instagram-innlegget, som ble postet i oktober, skrev hun:

– Jeg gråt i dag. Det at noen mennesker (inkludert meg) tror at de må ha fillers for å være vakker, gjør meg så trist. Jeg har alltid elsket leppene mine, men plutselig skiftet jeg mening fordi jeg ser alle disse vakre jentene med vakre ansikt som åpenbart har fylt i leppene sine. Hva med en god personlighet og et hjerte med kjærlighet? spurte Turmo følgerne sine, på engelsk.

Hun fikk nært 30.000 likerklikk og over 700 kommentarer på bildet.

Maren Turmo har 232 000 følgere på Instagram, og oppdaterer ofte følgerne sine på innslag i livet hennes både i Oslo og i Mosjøen. Hun legger ut innlegg og bilder om fitness, mat, mote og sminke. I tillegg er hun på YouTube og Snapchat med videoer og bilder.

20-åringen bor, og har bodd de siste tre årene i Oslo.

– Den største forskjellen jeg har merket i forbindelse med at serien ble sendt, er at jeg har fått flere norske følgere, litt mer pressehenvendelser. Jeg har hele tiden satset internasjonalt, så jeg har flest følgere fra USA, sier Turmo til Helgelendingen.

Til VGTV snakket hun om henvendelser om dickpics, forespørsler om å selge undertøy og kommentarer hun har fått på innleggene sine.

– Jeg åpner ikke alt jeg får, men når jeg ser noe sånt blokkerer jeg ganske fort. Mange ganger unngår jeg kommentarfelt. Det er noen negative kommentarer, og har kanskje blitt litt mer etter jeg ble mer kjent i Norge. Men jeg tror jeg har taklet det ganske bra. Det handler litt om å ikke oppsøke det, sier Turmo.

Hun forteller at hun også får mange positive kommentarer og har spesielt fått det fra internasjonale følgere.

– Det har vært nesten bare positive kommentarer, og det er fortsatt masse av det. Som regel er det hyggelig, sier hun.

Maren (19) fra Mosjøen er med i TVNorges nye storsatsning

– En spennende prosess

Maren Turmo i forbindelse med Influenserne
Maren Turmo i forbindelse med Influenserne(FOTO: )