– Vi har fått tilbakemelding på at flere i byen sliter med å finne firma som tar de små snekkeroppdragene. Det kan være noe så enkelt som å legge gulv- eller veggplater. Vi kommer ikke til å si nei til noe nå, sier Chris Alexander Nordås, som hevder at noen av de større firmaene får så store oppdrag at de ikke rekker over mindre tømrerservice-oppdrag.

Snart i gang

Han har startet selskapet Nordås tømrerservice AS sammen med Thomas Nordås Rishaug. Begge jobber nå ut oppsigelsestiden hos Kvikk service.

– Jeg starter 1. april med det nye firmaet, så kommer Thomas etter 1. juni. Vi har ikke fått vårt første oppdrag ennå, så det er bare å ringe oss! oppfordrer Nordås.

Foreløpig har de fått på plass logo, bestilt utstyr og en firmabil til dem hver. I tillegg har gründerne startet markedsføringen av firmaet med en Facebook-side de er svært fornøyde med mottakelsen av. Lokaler er ikke på plass enda, men selskapet vil inngå leieavtale når de ser behov for det.

– Over 50 liker på en time er bra. Vi må ha en bil hver, for mange av oppdragene kan bli sånn at vi trenger bare en mann. Kanskje trenger vi flere ansatte etter hvert, men det må vi se an, sier Nordås.

Gleder seg

De to blad Nordås er grunnen til at det nye selskapet heter nettopp Nordås tømrerservice AS. Begge har tømrer-fagbrev, og til sammen har de nesten 20 års erfaring fra bransjen. Nå gleder de seg til å komme i gang med arbeidet.

– Jeg har sittet mye på kontor og regnet på anbud og liknende de siste to årene, så jeg gleder meg til å komme meg ut og gjøre praktisk snekkerarbeid, sier Nordås.

Sammen med Rishaug har han drodlet på oppstart-planene siden september i fjor.

– Jeg har grublet lenge på dette. Nå har jeg fast og sikker jobb. Siden jeg har hus og unger hjemme kan det kanskje være usikkert å forlate fast jobb for dette, mem vi måtte jo prøve, sier Rishaug.

– Vi har fått inntrykk av at det er behov for tømrertjenester, så vi håper firmaet slår an, sier Nordås.

Hva kan utfordringene være?

– Det er alltid å opprettholde et jevnt tempo med oppdrag, sier Nordås.

I tillegg til de to blad Nordås er Kristian Sæterstad Drevland med i styret, men som investor og rådgiver.

Nå gleder Chris Alexander Nordås (venstre) og Thomas Nordås Rishaug seg til å komme i gang med tømringen.
Nå gleder Chris Alexander Nordås (venstre) og Thomas Nordås Rishaug seg til å komme i gang med tømringen.(FOTO: )
Chris Alexander Nordås og Thomas Nordås Rishaug starter Nordås tømrerservice
Chris Alexander Nordås og Thomas Nordås Rishaug starter Nordås tømrerservice(FOTO: )
Chris Alexander Nordås og Thomas Nordås Rishaug starter Nordås tømrerservice
Chris Alexander Nordås og Thomas Nordås Rishaug starter Nordås tømrerservice(FOTO: )