UKM i Hattfjelldal

Gitar: Maren Brennbakk opptrådte med gitar og sang.

Gitar: Maren Brennbakk opptrådte med gitar og sang.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

UKM står for Ung Kultur Møtes, og kultur er som kjent et vidt begrep. Også når det gjelder ungdomskultur. UKM er ungdommenes eget kulturarrangement. Lokale ungdom har gjort sin innsats for å få gjennomført UKM. De har fulgt opp hele veien med planlegging, forberedelser og gjennomføring.

Som vanlig er det mye sang og musikk, men nye og spennende innslag ble det og. For første gang under UKM i Hattfjelldal, fikk vi se tryllekunstner med sine tryllerier.

På kunstutstillinga var de fleste sjangere utstilt – foto, tegning, maleri og skulptur. Blant kunstnere er det mange dyktige og talentfulle unge. Også her er ungdommene kreative, og de har det rett og slett moro når de jobber med sine prosjekter.

Også bak scenen bidro ungdommen. Med profesjonell hjelp fra (og stor takk til) Tor Espen Forsmo, fikk man gjennomført UKM i år også. Og fra kjøkkenet hadde elever og foreldre fra 8. klasse, salg av kaffe og kake. Og med kaffe til underholdninga, ble det en helt perfekt kveld. Og det på en helt vanlig torsdagskveld!

Disse skal representere Hattfjelldal i Stormen Kulturhus i Bodø 31.mars-2.april: Hedda Grolid, Maren Brennbakk, Silje Johansen, Mikael Lamo Johansen, Sander Konradsen, Kari Flaa Sæterstad, Live Børresen, Karoline Aasen og Sofie Skundberg

Artikkeltags