Gå til sidens hovedinnhold

Tyveribande tatt på City Nord – tre av fire utvist fra Norge

Artikkelen er over 1 år gammel

(Avisa Nordland): Mandag 5. august fikk politiet melding om pågående tyveri fra City Nord i Bodø. Etter undersøkelser på stedet viste det seg at det var snakk om fire vinningskriminelle på raid. Det skriver Politiet i Nordland i en pressemelding.

Alle fire er pågrepet. Tre av disse er på vei ut av Norge, mens den fjerde skal ha saken behandlet i Salten tingrett. Den fjerde valgte ikke å vedta forelegget og må derfor belage seg på å møte i retten.

I pressemeldingen står det videre at det var vektere inne på senteret som først varslet politiet om tyveriene. Tyvene hadde ankommet kjøpesenteret i en varebil, og da politiet ransaket bilen, avdekket de tyvgods, smuglersprit, kommunikasjonsutstyr og annet utstyr.

– Med bakgrunn i dette ble de fire som alle er av utenlands opprinnelse pågrepet, avhørt og fikk deretter utskrevet forelegg av politiet, står det videre i meldingen.

– Politiet har grunn til å tro at tyvene nettopp hadde ankommet Norge og at pågripelsen i Bodø stoppet dem i å gjennomføre et systematisk raid med vinningskriminalitet i Norge, fortsetter politiet.

Kommentarer til denne saken