Gå til sidens hovedinnhold

Nicolai fant flaskepost - der sto det en rørende melding

Artikkelen er over 3 år gammel
(Avisa Nordland)

[Nordlys] En flaskepost kan inneholde mye spennende, og noen ganger kan man visst finne kart som leder til kister med gull og andre skatter.

På tur i fjæra ved Finnland i Brøstadbotn påskeaften fant Nicolai (snart 5) en flaskepost som inneholdt en ganske så fin liten skatt.

Brevet inni flaska hadde nemlig et budskap som mange synes har en høy verdi:

- Du er helt unik

Hei du som finner denne!

Du er heldig du har funnet en flaskepost.

Jeg bestemte meg for å sende en flaskepost, det burde du kanskje også så kanskje noen finner den som du har funnet denne.

(En linje mangler.)

Jeg og mine 2 bestevenner har sendt en flaskepost hver, kanskje dine bestevenner har funnet de andre 2 flaskepostene. Det hadde jo vært kult eller?!

Ja men tenk på livet ditt, du er helt unik, du er spesiell bare ikke glem det. Og noe av det viktigste er kjærlighet det burde du vite. Kjærlighet er noe veldig komplisert, ingen er eksperter ikke tro det, det er dumt!

Hvis du er forelsket i noen hater du noen også. Men jeg må bare si en ting - jeg vil at du skal si til bestevennene dine at du er glad i dem og uansett hva de sier er dere fortsatt venner!

En siste ting håper du likte denne flaskeposten hade!! 

Hilsen en person

Våte ark

Det er Nicolais pappa, Trond Marius Olsen, som har klart å tyde innholdet i flaskeposten. Til tross for god innpakning, var nemlig arkene blitt temmelig våte, og det var ikke riktig all skriften som var mulig å lese.

- Vi lot det tørke en time, så da gikk det bra likevel, sier Olsen, som forteller at Nicolai var strålende fornøyd med funnet.

- Han syntes det var kjempeartig, og han sa med en gang at han også har en bestevenn.

Kommentarer til denne saken