Travelt for politiet i natt - én mistet førerkortet

DEL

Rundt omkring i fylket har det vært en travel natt for politiet.

Politiet melder om ordensforstyrrelse på privat adresse i Leirfjord like over midnatt. En full mann i slutten av 40 årene måtte tas med av patruljen og måtte overnatte på annet sted.

I en fartskontroll i Hemnes fikk tre førere forenklet forelegg for brudd på fartsbestemmelsene. En fører mistet førerkortet på grunn av overskredet prikkbelastning.

Et fjøs ned til grunnen i Misvær, utenfor Bodø. Det skal ikke være personskade eller skade på dyr.

En mann pågrepet for ikke å ha møtt til soning da han skulle. Mannen ble pågrepet i Gildeskål.

– Mann i 30-årene pågrepet, ikke møtt til soning ved Bodø fengsel. Beslag av mindre mengde narkotika i forbindelse med pågripelsen. Overnatter hos politiet i natt, før han starter soningen i morgen, skrev politiet på Twitter.

Like før klokken tre i natt ble politiet på Mo nødt til å roe ned en mann i 30-årene.

– Overstadig beruset mann sendt hjem fra sentrum etter ordensforstyrrelse ved roping. Tok taxi hjem, skriver politiet.

Rundt klokken tre natt til lørdag måtte politiet rykke ut til en voldshendelse i Bodø. Det skal ha dreid seg om en slåsskamp mellom minst fire stykker.

På Mo ble en mann pågrepet for promillekjøring. Politiet har foretatt avhør og sikret bevis.

Samtidig ble en mann pågrepet for ordensforstyrrelse på Fauske.

– Mann i midten av 20-årene pågrepet etter ordensforstyrrelse og skadeverk på privat adresse. Måtte holdes fast av tilstedeværende til politiet rakk frem, skriver polititet.

Operasjonsleder Ulf Slettan hos politiet i Nordland forteller til Avisa Nordland at mannen hadde deltatt på festligheter.

– Om det har vært akkurat der han ble holdt fast eller om han har vært et annet sted vet jeg ikke. Men han var i alle fall beruset. Godt beruset, sier Slettan.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken