På Mo ble en mann pågrepet etter voldsepisode på utested i sentrum. Han var uttagerende da politiet kom til stedet, og mistenkes for bruk av narkotika. Mannen som er i 20 årene, og ble bortvist fra sentrum.

I Sandnessjøen var det også meldt om bråk i sentrum, og det kom en melding om en mann som nektet å forlate et utested. Mannen var overstadig beruset, og også her ble mannen bortvist fra sentrum da politiet kom til stedet. Mannen var i midten av 20 årene.

På Mo ble nok en mann bortvist fra sentrum. Ifølge politiet hadde mannen en ufin oppførsel, og oppførte seg truende og aggressivt. Mannen var i 20 årene.

I Mosjøen kom det melding om at en mann var blitt slått i strupen på et utested i sentrum. Mannen ble kjørt til legevakta av ambulansen. Politiet oppgir at det var flere vitner til hendelsen.

I Sandnessjøen ble det natt til søndag stanset et kjøretøy der fører mistenkes for promillekjøring. Bevissikring er utført, og førerkortet ble beslaglagt. Mistenkte er i 20-årene.

I Hattfjelldal kom det inn melding om brann i et skur ved en hytte. Nødetatene ble sendt til stedet. en utedo som sto ved siden av skuret tok også fyr, men det var ikke fare for spredning til hytta. Personene i hytta hadde kommet seg ut, og ble ikke skadet som en følge av brannen. Brannen er nå slukket.