Gå til sidens hovedinnhold

Trafikkulykke på E6 ved lille Svenningvatn

Artikkelen er over 1 år gammel

Like etter klokken åtte fredagsmorgen rykket alle nødetater ut etter å ha fått en melding om en personbil som hadde kjørt av veien. Ulykken fant sted på E6 mellom Svenningdal og Majavatn, nærmere bestemt litt sør for lille Svenningvatn.

Det var en person i bilen, og det var snakk om store materielle skader på bilen. Grane brann og redning kunne bekrefte at det ikke var fare for lekkasje på stedet.

– Fører var våken og klar da han forlot med ambulansen, men han ble kjørt til sykehuset i Sandnessjøen siden han klaget på smerter i nakken, sier operasjonsleder Remi Johansen i Nordland politidistrikt.

– Hva er årsaken til ulykken?

– Fører hadde kommet i en venstrekurve og fått sleng på bilen. Siden det er en firehjulstrekker spørs det om det har vært stor fart inne i bildet. Før ulykken fant sted hadde føreren tatt en forbikjøring, og vi tar nå avhør av sjåføren som ble forbikjørt.

Brannvesenet har forlatt, og politiet jobber med åstedsundersøkelser. Bergingsbil er på plass, og det vil bli ryddet opp på stedet. Veien er også åpen for trafikk etter at det ble holdt manuell dirigering på stedet.

– Det som skjer videre er at vi må få snakket med fører av bilen som havnet i grøfta. Når det er snakk om personskader blir det opprettet sak, og det vil være opp til jurist om førerkortet skal tas i beslag ut fra det vi kan se på stedet, sier Johansen.

Kommentarer til denne saken