Det har vært et trafikkuhell sør for Majavatnet på E6 i Grane kommune.

OPPDATERT: En person er fraktet til sykehus. Politiet gjør undersøkelser på stedet. Trafikkdirigering pågår, skriver politiet i Nordland kl. 18:49.

Veien ble åpnet igjen og trafikken går som normalt fra kl. 20:25. Da var politiet ferdig på stedet og hadde opprettet sak om hendelsen.

Operasjonsleder Veronika Nyrud opplyser at sjåføren av den involverte personbilen ble fraktet med ambulansebil fra stedet.

– Vi uttaler oss ikke om omfanget på personskader, sier hun.

Nå jobber politiet på stedet.

– Vi tar bilder av sporene på stedet og tar avhør av vitner. Det er en bil som er involvert, som har kjørt av veien. Årsaken vil etterforskningen vise, sier operasjonslederen.

TIDLIGERE:

– Det framstår ikke alvorlig. Vi vet at kun en personbil er involvert og at sjåføren er våken. Nødetatene er på vei, men har et stykke å kjøre, så vi vet mer når patruljen har kommet fram. Vedkommende som meldte sa at det var noen trafikale problemer på stedet, sier operasjonsleder Veronika Nyrud.

Politiet i Nordland meldte om hendelsen på Twitter kl. 17:43.

På grunn av de trafikale problemene er også Veitrafikksentralen involvert. De opplyser at uhellet skjedde ved Stortjønnlia.

– Etter en høyresving var det en personbil som havnet utenfor veien og ble stående i nordgående felt. Det feltet er stengt nå. Det er satt opp varseltrekant på stedet, og det kan komme litt brått på, men trafikken flyter forbi, sier trafikkoperatør Frode Jenssen.

Veitrafikksentralen fikk beskjed om uhellet kl. 17:40.

– Hva skal til for at veien skal åpnes igjen, og når skjer det?

– Når politiet kommet fram til stedet tar de over, og de avgjør det, forklarer han.

Jenssen har noen oppfordringer til andre som ferdes på veiene.

– Det er rolig og fint vinterføre ute, så det er om å gjøre å tilpasse farta og være skodd for føret, avslutter han.