Stopper all togtrafikk i Norge i tre timer

Foto: Illustrasjon

Foto: Illustrasjon

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Togtrafikken stanser i hele Norge mandag 15. juni 2015 mellom klokken 10.00 og 13.00, som følge av en politisk markering blant medlemmer i Norsk Lokomotivmannsforbund og Norsk Jernbaneforbund, skriver NSB i en pressemelding.

Videre heter det:

På grunn av regjeringens forslag til Jernbanereform, oppfordrer fagorganisasjonene Norsk Lokomotivmannsforbund og Norsk Jernbaneforbund sine medlemmer til å delta i en politisk markering mandag 15. juni, mellom klokken 10.00 og klokken 13.00. Under stansen blir det heller ikke kjørt alternativ transport.

Tog som er underveis på dette tidspunktet vil stanse på nærmeste stasjon og vente til streiken avsluttes klokken 13.00. Kunder som har kjøpt billetter til disse togene, og som ikke ønsker å benytte billettene, kan få disse refundert.

Informasjon om hvert enkelt tog, blir tilgjengelig på nsb.no og NSBs app.

Togtrafikken starter igjen klokken 13.00, men forsinkelser og enkelte innstillinger av tog må påregnes. Enkelte tog kan bli innstilt eller stoppet også før klokken 10.00.

Utgifter til annen transport vil ikke bli erstattet, men NSB refunderer fullt ut uten gebyr alle ubenyttede billetter til tog som er rammet av streiken.

Passasjerer som har påbegynt sin reise, og som blir forsinket har krav på prisavslag ved å henvende seg til NSB Servicesenter.  

NSB beklager de ulemper dette medfører, og lover å gjøre hva vi kan for å få togene raskt i rute etter stansen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken