Sykkelåpning i Bodø med mange fra SOCK og MOC

Lørdag og søndag var det tre ritt på to dager i Bodø, med Bodø CK som arrangør. Her er det ryttere fra SOCK i feltet. Foto: Freddy Toresen, Avisa Nordland

Lørdag og søndag var det tre ritt på to dager i Bodø, med Bodø CK som arrangør. Her er det ryttere fra SOCK i feltet. Foto: Freddy Toresen, Avisa Nordland

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

I helga var det sykkelåpning med todagers i Bodø. Mosjøen og Omegn Cycleklubb (MOC) og Sandnessjøen og Omegn Cykleklubb (SOCK) stilte opp på bakketempo opp Rønvikfjellet, og etterpå et gateritt lørdag. Søndag gikk Festvågrittet, en fellesstart.

– Vi har begynt å få et bra miljø, og vi tok med oss 11 ryttere oppover, forteller leder Karl Einar Kjeldsand i SOCK.

– Resultatene fra rittene i helga viser at vi henger godt med i 13–14 årsklassen. Ei ritthelg som dette gjør at alle får lyst til å trene mer, og det er litt av vitsen med å delta. Hele gruppen vår med aldersbestemte ryttere hever seg i lag, sier Kjeldsand.

Yngvar Alexander Hansen går mot en ny god sesong, og han markerte seg allerede første ritthelg.

På bakketempoen ble han bare slått av senioren Roald Frøskeland, Sunnan og junioren Adrian Eide Dalheim, Bodø CK. Yngvar sykler i klassen M40-49 som var masterklasse i Bodø.

I gaterittet ble Yngvar bare slått av Roald Frøskeland og i fellesstarten ble han nummer fem totalt.

I klassen M13-14 fikk Karl Emil Kjeldsand, SOCK tre andreplasser i helga.

Hedret syklist

Hallvard Stensland (36), som var en god syklist og triatlonutøver, døde i en sykkelulykke nylig, og han ble hedret under todagers i Bodø.

– I samråd med familien bestemte vi oss for å gjennomføre rittene. Det var noe familien ønsket og det ville vært Hallvards vilje også, sier, leder i Bodø Cykleklubb Frode Solberg. Sykkelklubben og triatlonklubben ble fusjonert i 2017.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags