Skyteskole er viktig for rekrutteringen: Første smak av sporten

DIPLOM: Velfortjent diplom til de ivrige deltakerne på skyteskolen. Fra venstre Andreas F. Erlandsen, Eskild H. Sparby, Emma Værdalshaug, Kjetil R. Nordås og Ørjan Nerdal.

DIPLOM: Velfortjent diplom til de ivrige deltakerne på skyteskolen. Fra venstre Andreas F. Erlandsen, Eskild H. Sparby, Emma Værdalshaug, Kjetil R. Nordås og Ørjan Nerdal.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

De fikk sin første smak av skyttersporten.

I løpet av november har Mosjøen skytterlag arrangert skyteskole på Kippermoen.

Det er ikke første gang klubben har hatt skyteskole, og det blir definitivt ikke siste. Det er en viktig rekruttering til skyttersporten.

De som deltok fikk fem kvelder på skyteskolen fra 7. november til 21. november.

Mosjøen skytterlag stilte med instruktørene Svein Gunnar Jakobsen, Morten Eriksen, Frode Albertsen og Bjørn Brattbakk. Alle erfarne skyttere med mange år bak seg på banene rundt omkring på Helgeland.

På de fem kveldene har det blitt både teori og praksis. De fikk løsnet sine første skudd på innendørsbanen på Kippermoen.

– Elevene var både lydhøre og alle hadde stor framgang fra første kvelden til avslutningen tirsdag kveld, sier Svein Gunnar Jakobsen.

Konkurranseskyting

– Flere var ivrige etter å komme i gang med trening, og det vil ikke være lenge for vi ser dem på resultatlistene utover vinteren, sier Jakobsen som er leder i Mosjøen skytterlag.

– Vi har bra med utstyr som kan lånes framover, dette for å se om skyttersporten er noe som de vil satse på videre. Forhåpentlig vil det også bli en ny skyteskole med nye elever på nyåret.

Skyteskolen ble selvsagt avsluttet med sosialt samvær, der både deltakere og foresatte var til stede på en hyggelig avslutning med instruktørene.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags