Kjempet i teten med tidenes utgangspunkt. Så kom nervene

Marius Hagfors, Austerbygda. Skyting

Marius Hagfors, Austerbygda. Skyting Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Marius Hagfors fra Austerbygda startet fenomenalt på 15-skudden under Landsskytterstevnet. Med 149 poeng var han med helt i teten, og aldri før har han hatt et bedre utgangspunkt. Så kom nervene.

Hagfors har vært kjent som en stabil og stødige skytter, med mange medaljer og stjerner fra tidligere. Denne gangen sviktet det dessverre, og Hagfors endte et godt stykke ned på resultatlistene. Med få deltakelser i år var det i utgangspunktet ikke så store forventinger til han, men selv om det ikke holdt helt inn fikk Hagfors bevist at han er den eneste på Helgeland som kan kjempe mot de beste.

Jentene dominerer

Jentene har i hele år vært i teten, så det var ingen stor overraskelse at det er en jente som leder skytterfesten. Kathrine Aanestad Lund fra Jondalen leder med 249 poeng foran Kai Jøingsli med samme poengsum. Aanestad Lund  får med seg fem jenter i kongelaget deriblantGro Bjerregaard fra Bardu.

Tor Erik Fossli fra Målselv slo til på nytt med kongelag, noe som er en fantastisk prestasjon. Den eneste helgelendingen i finalen på torsdag var Torfinn Govassli fra Øvre Velfjord i klassen V–55. 98 poeng og en 40 plass totalt ble fasiten for veteranen.

Fredag er det flere fra regionen i finalene på feltskytingen, og de kan du følge direkte her.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags