Deltar på Landsskytterstevnet for 48. gang på rad

Det er ikke mange som har så mange deltakelser i LS på rad som Lars Nordhuus fra Brønnøysund.

Det er ikke mange som har så mange deltakelser i LS på rad som Lars Nordhuus fra Brønnøysund.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Lars Nordhuus fra Brønnøysund er klar for sitt 48. landsskytterstevne i år.

Når Landsskytterstevnet starter torsdag i neste uke er Lars på plass i sitt sitt 48. stevne. Og ikke nok med det, han har deltatt uavbrutt i alle år fra 1981. En stor prestasjon i seg selv.

Han presiserer at en av årsakene er at han var samlagsformann i Vefsn skyttersamlag i en årekke. Og det blir nok både 50 og flere til hvis helsa holder kjenner vi han rett.

Årets stevne, som går fra en ny arena, foregår i Stjørdal fra 3. til 10. august. Tidligere var det Steinkjer som var arrangør når stevnet ble avviklet i Nord-Trøndelag. Baneskytingen vil foregå fra Lånke, og der vil også finfelten arrangeres. Grovfelt, stang og felthurtigskytingen vil fore gå i Leksdal skytefelt 6-7 km fra Lånke mot Selbu.

Totalt er det påmeldt 5009 skyttere, og det er nok noe mindre enn arrangøren hadde håpet på. Alle trodde at når stevnet gikk nærmest midt i Norge ville det bli rekorddeltakelse.

Fra Helgeland er det 123 påmeldte fra Rana og Vefsn, og det er ikke så mange som ønskelig. Gledelig er det at det er mange yngre skyttere som deltar for første gang. Både Rana og Vefsn vil stille lag i alle klasser når det gjelder samlagsskytingen, og det er første gang på mange år at Vefsn klarer å stille lag i rekrutt/juniorklassen. I denne skytingen er det akkurat like tøft å være i toppen som det er i samtlige klasser.

Kampen om kongetittelen blir hardere enn noen gang, og å tippe vinneren er helt umulig. Vi håper på like forhold så langt det lar seg gjøre. Det blir garantert noen spennende dager før det hele er avgjort. Vi skal prøve å formidle resultatene fra de lokale skytterne så godt som mulig utover i stevnet.

Landsskytterstevnet 2018

Her kan du sjekke hvem som deltar på LS 2018

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags