Ubeseiret på hjemmebane i Stamneshallen

SCORET FIRE:  Magnar Jakobsen scoret fire mål da SIL vant komfortabelt mot Kolvereid i Stamneshallen.

SCORET FIRE: Magnar Jakobsen scoret fire mål da SIL vant komfortabelt mot Kolvereid i Stamneshallen.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Herrelaget til Sandnessjøen har spilt fire kamper og er ubeseiret hjemme i Stamneshallen.

DEL

– De to første kampene kom veldig tidlig, og vi var ikke så godt forberedt. Det ble to bortetap i Trondheim, forteller Ronny Jakobsen som trener laget sammen med Geir Roger Flatøy.

Årets 3. divisjon består av 12 lag, og det blir mange seriekamper i sesongen. SIL har startet med seier over Bjugn og Kolvereid hjemme i Stamneshallen.

SIL har et ungt lag, der bare to spillere er over 20 år.

– Vi har en 16-åring og de andre er fra 17 til 19 år. Vi har ikke noen stor tropp, men dette kan bli bra, sier Jakobsen som fikk se laget sitt kjøre over Kolvereid søndag.

– Da sesongen startet så tidlig var vi litt skeptiske, men vi har kommet godt i gang nå. Treningsgruppa er bra, og den siste tiden har vi også hatt litt hjelp av veteranspillerne som forbereder seg til NM til helga.

Kampen mot Kolvereid ble tidlig avgjort, og SIL ledet med ti mål til pause. Til slutt sto det 36-21 på lystavla i Stamneshallen.

– Laget sto godt i forsvar, og vi lyktes med mange avtaler i angrep. mange kom på scoringslista og Jonas Wang ble toppscorer med 11 mål, sier en fornøyd Ronny Jakobsen.

Tabellen i 3. divisjon

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags