– Utrolig trist å se slikt hærverk

Søppel: Johnny Valåmo i Olderskog IL konstaterer at det blir en krevende jobb å få reingjort området etter hærverket. Foto: Marit Almendingen

Søppel: Johnny Valåmo i Olderskog IL konstaterer at det blir en krevende jobb å få reingjort området etter hærverket. Foto: Marit Almendingen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

– Vi vurderer anmeldelse, sier Johnny Valåmo i Olderskog IL.

DEL

Tirsdag kveld fikk han en telefon om at det fløt søppel ved fotballanlegget på Olderskog. Men først da det ble dagslys kom omfanget for en dag.

– Dette er ille, sier Valåmo som egentlig hadde tenkt å bruke tida si på å klargjøre fotballbanene til vinteren. Ti søppeldunker er demontert og innholdet er spredt over et stort område.

– Det er betong i bunnen av søppeldunkene for at de ikke skal velte så lett. Det er gjort en solid jobb med å velte dunkene, konstaterer Valåmo. Også innholdet i en stor konteiner ved siden av klubbhuset er dratt ut og dumpet på asfalten. Flere flasker er knust og det ligger glassbrøt strødd ut over et stort areal.

– Vi må kanskje ha en spylebil for å få fjernet alle glassbrøtene. Vi får høre med kommunen. Først må det uansett ryddes og alt søppelet må fjernes, sier Valåmo.

Også i sommer var anlegget utsatt for hærverk. Da brukte noen motorsag til å lage to store åpninger i tregjerdet som omkranser det populære anlegget midt på Olderskog.

– Vi har nettopp begynt å reparere gjerdet. Det er fortvilt at noen har fått det for seg at det er fritt fram å ødelegge. Vi bruker mye tid og ressurser på det fine anlegget, sier Valåmo som legger til at idrettslaget vil vurdere å anmelde hærverket.

– De som har gjort dette bør stilles til ansvar. Og vi oppfordrer foreldre til å følge med, sier Johnny Valåmo.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags