1200 registrert i «5 på topp i Øksningan»

AVSLUTTET GOD SESONG: Sesongen er over og  f.v. Elbjørg Larsen, Sigve Edvardsen og Lisbeth K. Larsen har trukket vinnere.

AVSLUTTET GOD SESONG: Sesongen er over og f.v. Elbjørg Larsen, Sigve Edvardsen og Lisbeth K. Larsen har trukket vinnere.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sesongen er over og arrangøren er fornøyd med deltakelsen.

DEL

Det er Øksningan Velforening som arrangerer dette turopplegget.

– Det er talt opp i underkant av 1200 registrerte turgåere som har vært innom alle postene og hele 85 har gått alle 5 toppene. Det er gledelig med så stor deltakelse, sier Elbjørg Larsen som har administrert opplegget sammen med Sigve Edvardsen og Lisbeth K. Larsen.

Sesongen gikk fra 1. mai til 20.september, og det har vært forskjellige arrangement underveis.

– Vi startet i år med en artig Valgborgsfest den 30. april som markerte opptakten til en fin sesong med 5 på topp. Her ble det blant annet servert kraftsuppe og det ble sagt at heksene var særlig aktive denne kvelden, også på Drømmeplassen i Øksningan. Det kan også nevnes at den 7. juli (nattevandring) ble det arrangert «Kul-Tur» på tre av toppene med Harry Nilssen som lokalhistorisk foredragsholder, sier hun.

Trekningen blant de som hadde gått alle 5 toppene endte med at Elin Andreassen, Askim/Nord-Herøy og Osvald Hansen, Øksningan vant. I tillegg ble det trukket en vinner blant instagrambildene og her vant Ann Karin Endresen.

– I alle de fem bøkene står det at størst er helsegevinsten, og det gjelder for alle ivrige turgåere, sier Eldbjørg Larsen.

– Takk til alle som har deltatt og velkommen til  Valborgfest den 30. april 2018 som blir opptakten til ny runde.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags