Olderskog-toget tøffer videre

PÅ GULLSTOL: Her øftes en god keeper på gullstol, Mikael Heggli av Adrian Birkeland Mo og Konrad Kummernes (pappa til målscorer Sebastian).
Norway cup
Foto: Svein Halvor Moe

PÅ GULLSTOL: Her øftes en god keeper på gullstol, Mikael Heggli av Adrian Birkeland Mo og Konrad Kummernes (pappa til målscorer Sebastian). Norway cup Foto: Svein Halvor Moe

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Olderskog innkasserte sin fjerde strake sier da de i går ettermiddag slo Ullerns annetlag 4-0 i 32-delsfinalen i Norway Cup. Det innebærer at klubbens gode G 13-lag er klare for 16-delsfinale i dag.

DEL

Ikke rart det det var mange glade ansikter fra Mosjøen å se på Furuset i går ettermiddag. Olderskogs 2002-modeller var både våte og skitne etter at de hadde sendt Ullern ut av turneringen. Det var klasseforskjell på de to lagene. Den største forskjellen er at Olderskog har matchvinnere i begge ender av banen. De som spiller lengst frem på banen har scoret hyppig og fått mye oppmerksomhet de siste dagene. Men vi skal ikke glemme at mosjøværingene også har en målvakt som har holdt et veldig høyt nivå så langt i turneringen.

Han heter Mikael Heggli og hadde ikke alt for mye å gjøre i gruppespillet. Mikael hentet imidlertid frem sitt beste de gangene han måtte i aksjon. 13-åringen var også solid i oppgjøret mot Ullern. Den spretne burvokteren er forberedt på at han får mer å henge fingrene i når 16-delsfonalen sparkes i gang. Det kan for øvrig bli en travel dag dersom Olderskog opprettholder den gode flyten de har hatt s langt i turneringen. Bydelsklubben vil ikke få mange timene på seg til restitusjon dersom de vinner og må ut i en åttendelsfinale.

Adrian scoret to

– Vi ser frem til 16-delsfinalen og vet at det kan bli både en og to kamper til senere på dagen dersom vi gjør det bra. Men nå bruker vi all vår energi på å forberede oss best mulig til den neste sluttspillkampen. Prestasjonen der blir avgjørende for om vi får flere kamper, sa Olderskog-spillerne etter at de på nytt hadde sikret seg videre avansement. De brukte i realiteten 13 minutter på å punktere kampen. Det tok ikke mer enn ti sekunder fra kampen var blåst i gang til den første ballen lå i nettmaskene på det vanskelige underlaget.

Adrian Birkeland Moe tråklet seg fra midtsirkelen og fremover på banen før han avsluttet med en skikkelig suser. Etter ti minutter økte Sebastian Kummernes ledelsen til 2-0. Tre minutter senere kunne Birkeland Moe på nytt juble over scoring da han md et flott langskudd overlistet ullern-keeperen. Abdi Abdilahi fikk æren av å avslutte målfesten på en dag hvor det var mye å glede seg over for Olderskog-troppen. Den eneste bekymringen etter kampslutt var om de rakk å få vasket de møkkete draktene til 16-delsfinalen. Det løste seg da de kom i kontakt med et vaskeri som har sagt seg villig til å gjøre den kobben i løpet av natta. I motsatt fall må de bruke de hvite bortedraktene.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags