Spesialskrevet musikk til premieshow: – Håper de husker oss

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Vi har forsøkt å gjøre litt ekstra ut av alt til dette mesterskapet, og håpet er at de husker oss, sier Fred Endresen.

DEL

Han og Anita Sommerset er ansvarlig for premiene, og Fred har laget et premieshow som omfatter både sangere fra Kulturskolen, dansere fra Balance og Mosjøen paradekorps.

– Det skal speile kulturbyen Mosjøen. Vi lover stor stemning i Mosjøhallen lørdag kveld, og jeg håper det kommer mange utenom deltakerne, sier Fred som egentlig hadde planlagt showet på torget i byen.

– Med den værmeldingen som vi har å holde oss til blir det vanskelig å ta sjansen på et utendørs arrangement. Selvsagt hadde vi håpet at dette kalde fine været skulle holde seg, men nå har vi bestemt oss for å flytte innendørs til Mosjøens storstue. Der er det garantert «fint vær», smiler Fred.

Han kan love et show som tidligere arrangører av NNM ikke har hatt maken til.

– Vi har en kjempefin stadion med flotte løyper, og vi skal lage et premieshow som står i stil og som deltakerne skal huske.

Etter en liten smuglytting kan vi underskrive på at Fred har laget stemningsmusikk som passer godt inn. Han har også fått med Anette Sagen og Inger Aufles, de to største vintersportutøverne fra Vefsn, og sydd de inn i programmet.

– Jeg vil ikke røpe så mye, men jeg kan love noen overraskelser, sier han.

Det er behov for masse premier til et mesterskap som NNM.

– Godt over 1000 premier skal ut, og det er både blomsterseremoni på stadion til de tre beste i hver klasse i tillegg til premiene som deles ut i Mosjøhallen. Akkurat nå er jeg litt spent på hovedpremiene. De er underveis med fly, men vi har fått garanti for at de dukker opp før lørdag.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags