Hedda Norgård: – Større utfordringer når du kommer på samling

FØRSTE SAMLING:  Første områdesamling i Mosjøhallen med årgangene 2003-04 jenter og gutter. 50 spillere. Alle jentespillerne sammen med Kenneth Karlsen og Gunn Ada Wærnes. Om to uker er det ny samling i Mosjøhallen.   FOTO: PER VIKAN

FØRSTE SAMLING: Første områdesamling i Mosjøhallen med årgangene 2003-04 jenter og gutter. 50 spillere. Alle jentespillerne sammen med Kenneth Karlsen og Gunn Ada Wærnes. Om to uker er det ny samling i Mosjøhallen. FOTO: PER VIKAN

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Keeper Hedda Nordgård fra Olderskog IL syns det er artig og lærerikt på samling.

DEL

– Utfordringene er større her enn på klubblaget, men det er artig og lærerikt å trene sammen med andre keepere, sier 14-åringen som har spilt for Olderskog J14-15 denne sesongen.

Søndag var det områdesamling med de 50 beste spillerne fra Helgeland i årgangene 2003-04 i Mosjøhallen.

– Det er en fantastisk samling med ivrige spillere og gode trenere fra fire sonene på Helgeland, sier Torkild Veraas som er spiller- og trenerutvikler i Nordland fotballkrets.

Han forteller at det er ny samling om to uker, og da kan det hende at de soneansvarlige skifter ut noen spillere.

– Vi har tidligere bare hatt én slik områdesamling. Men for at spillerne skal bli bedre kjent, og at vi skal ha et bedre grunnlag for å plukke ut spillere til kretssamling, så skal vi ha en samling til her i Mosjøhallen om to uker, sier han.

Det var både treninger og internkamper i løpet av søndagen.

– Vi tenker litt på hvem som kan bli tatt ut videre, men her er det bare å stole på seg selv og gjøre det beste man kan, sier Hedda Nordgård.

Det skal være en områdesamling til på Helgeland etter jul. Der skal 2002-årgangen også være med i tillegg til 2003 og 2004-årgangen.

Den første kretssamlingen foregår i Fauskehallen. Der skal 2002-årgangen også være med i tillegg til 2003 og 2004-årgangen. Det er totalt 50 spillere fra hele kretsen som får være med på den samlingen. Det blir trening og kamper mot nabokretsen i nord, Hålogaland fotballkrets.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags