Tar grep for å fjerne snublekantene i Mosjøhallen: – Underlaget vil framstå som nytt igjen

Mye jobb: Tarvo Tsapis fra ProTurf skal i løpet av uka bytte ut skjøtene på kunstgressdekket i Mosjøhallen. Foto: Vegard Olsen

Mye jobb: Tarvo Tsapis fra ProTurf skal i løpet av uka bytte ut skjøtene på kunstgressdekket i Mosjøhallen. Foto: Vegard Olsen

Denne uka startet jobben med å reparere kunstgresset i Mosjøhallen.

DEL

Tirsdag begynte arbeidere fra ProTurf i Trondheim å rive opp skjøtene på kunstgressdekket i Mosjøhallen. Etter at forholdene gradvis har blitt verre siden nytt dekke ble lagt i 2013, har det blitt bestemt å gjøre utbedringer til en kostnad på over 200.000 kroner.

– Vi har hatt problemer med at skjøtene gikk opp, og nærmest har lagd snublekanter. Det er de vi nå skal få bort, sier avdelingsleder Kjetil Hoff på Kippermoen idrettssenter. Også et «synkehull» skal repareres.

– Når vi først har dekket oppe kjører vi på ny grus her og sørger for at banen blir slett igjen.

– Hva skjer med hallen mens arbeidet pågår?

– Hallen er stengt, men vi åpner for aktivitet igjen så snart arbeidet er ferdig. Etter planen skal arbeiderne være ferdig i løpet av uka, sier Hoff som tror brukerne av hallen vil merke forskjellen godt.

– Selv om vi ikke bytter hele dekket, så vil det framstå som nytt. Det blir tipp topp, og vi valgte å gjøre det nå før firmaet vi bruker går inn i høysesongen. I tillegg har den tidlige våren gjort kunstgressbanene i kommunen klare på rekordtid, noe som gjør oss mindre sårbare i forhold til brukerne.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags