– Sorry Innstranda, jeg var nødt til å score

FRA 40 METER: Stian Kristiansen var dagens mann på Kippermoen, og her har han skutt fra 40 meter. Han så at keeper var ute på halvdistanse og la ballen over han og i mål. Foto: Per Vikan

FRA 40 METER: Stian Kristiansen var dagens mann på Kippermoen, og her har han skutt fra 40 meter. Han så at keeper var ute på halvdistanse og la ballen over han og i mål. Foto: Per Vikan

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Mosjøen - Innstranda 3-0 (1-0)

Det ble ingen strålende serieåpning på Kippermoen, men scoringene gledet. Spesielt Stian Kristiansens skudd fra 40 meter.

– Jeg så at keeper Eskil Antonsen sto langt ute og siktet meg inn, sier Stian etter scoringen som ga 3-0 mot Innstranda.

Etter scoringen så det ut som han nesten beklaget at han hadde lurt keeperen.

– Må opp noen hakk

Serieåpningen i 4. divisjon HESA ble ingen stor kamp, men trener Bjørn Arve Lund oppsummerer med at tre poeng og tre scoringer er bra.

– For å være kritisk så var det ingen god kamp fra oss. Teknisk sliter vi med å få fart på ballen, og presisjonen er ikke bra. Når vi likevel vinner såpass klart, og motstanderen nesten ikke har sjanser, da er det godkjent, sier han og legger til at nivået må opp.

– Jeg vet at vi har mer å gå på, og det må komme i de neste to kampene mot Glimt 2 neste helg og mot Mo IL på 16. mai.

Stian dagens mann

Kampen startet med at Stian Kristiansen headet på keeper Håkon Simonsen Toldnes som måtte gi retur. Der var Emil Stimo Dahl frampå og satte returen i mål.

Etter dette skjedde det ikke stort på kunstgresset på Kippermoen i første omgang.

I andre omgang var det også ganske så sjansefattig før Joakim Finsås fikk avsluttet og keeper måtte gi retur. Eirik Høgseth klarte ikke å sette returen.

Men den samme Høgseth viste toppscorertakter da han fikk ballen fra Fredrik Pettersen etter en kontring.

Han gjorde alt riktig feltet og ventet ut forsvaret til Innstranda før han fant en åpning og satte ballen tett inntil stanga. En flott scoring.

- Ja, den var bra. Men vi er ikke gode som lag i dag. Det er et langt steg tilbake fra cupkampene, sier Eirik Høgseth.

Avslutningen til Stian Kristiansen har vi allerede nevnt. Det var en arrogant scoring, men artig å se på. Det var forresten Stian Kristiansen som var banens beste lørdag. Sterk i alle dueller, jobber veldig godt over hele midtbanen, og han er en god avslutter.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags