Veteranen Høgseth kritisk til seg selv etter å ha dominert i solid MIL-seier: – Burde scoret mer

GRATULERER: Han brukte mange forsøk på å få ballen i nota, men Eirik Høgseth (midten) var banens beste på Kippermoen da MIL vant 3–1. Foto: Per Vikan

GRATULERER: Han brukte mange forsøk på å få ballen i nota, men Eirik Høgseth (midten) var banens beste på Kippermoen da MIL vant 3–1. Foto: Per Vikan

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Det er ikke ofte Eirik Høgseth er hundre prosent fornøyd med egen innsats. Han dominerte, men syns han burde scoret mer.

– Det ble to skudd i tverrligger og to alene med keeper i tillegg til målet – og det er for lite, sier han som sikret seieren med sin scoring til 3–1 fem minutter før slutt.

Eirik har scoret jevnt og trutt i årets sesong, både i serie og cup, og han hadde gjerne sett flere baller i nettet lørdag.

– Vi viste at vi har et mye bedre lag enn Fauske/Sprint når vi fikk opp presisjonen i andre omgang. I første var det altfor dårlig på siste tredelen, sier han som startet som spiss og avsluttet på kant.

– Jeg så det var store rom på venstrekanten, og hadde lyst til å bytte med Stian. Og det ble mange sjanser det siste kvarteret, sier han.

Fauske/Sprint hang godt med i første omgang, og det var jevnt mellom lagene.

I andre omgang var det klasseforskjell, og Stian Kristiansen burde absolutt scoret i tillegg til at Eirik Høgseth burde hatt ett eller to mål til. Da hadde det blitt brakseier.

PS! Alexander Gløsen (15) har fått tillit i hver kamp av trener Bjørn Arve Lund, og lørdag fikk han sin første scoring. Den var «ferdigscoret» etter innlegg fra Fredrik Pettersen, men mål er mål.

MIL – Fauske/Sprint 3–1 (1–1)
4. divisjon HESA, Kippermoen gress
Mål: 1–0 Alexander Gløsen (56), 1–1 Preben Magnus Moen (35), 2–1 Fredrik Pettersen (49), 3–1 Eirik Høgseth (85)
Gule kort: Alexander Gløsen, MIL. Sondre Nyland, Simen Nyland, Fauske/Sprint
Dommer: Andre Hjørnevik, Hunstad FK
Tilskuere: 222
MILs lag:
Vitalijs Artjomenko, Joakim Haugen Finsås, Marius Bjørnmyr, Espen Nergård, Rodgers Kalyango, Oscar Kapskarmo (Sindre Ånes fra 80. min), Fredrik Pettersen, Håkon Stenersen, Alexander Gløsen (Emil Stimo Dahl fra 80. min), Stian Kristiansen, Eirik Søfting Høgseth

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags