Viste klasse i Stjørdal

VANT: Sprinteren Erik Mikkeljord fikk tøff konkurranse på 100-meteren og ble nummer to, men vant senere 200-meteren i sin klasse. Foto: Frida Solheim Moe

VANT: Sprinteren Erik Mikkeljord fikk tøff konkurranse på 100-meteren og ble nummer to, men vant senere 200-meteren i sin klasse. Foto: Frida Solheim Moe

Artikkelen er over 3 år gammel

Flere av utøverne fra Hattfjelldal IL friidrett vant sine klasser under forrige helgs BDO-leker på Stjørdal.

DEL

Klubben stilte med hele 17 utøvere under lekene, og i følge leder Kjell Vidar Norheim gikk det veldig bra resultatmessig. I tillegg fikk de yngste utøverne kjenne på mestringsfølelsen.

– Fram til utøverne er 12 år handler det mest om idrettsglede og å få kjenne på at man klarer det man øver på. Samtidig blir det litt mer fokus på resultatene for dem som skal over i ungdomsklassene til høsten, og det var flere som imponerte, sier Norheim.

Klubben kunne også dra hjem med en rekke førsteplasser og pallplasseringer i de eldre klassene, og i G16- klassen sikret Atle Skundberg seg seieren på både 100- og 200 meteren.

– Han satte ny personlig rekord med nesten ett sekund på 200-meteren, og kom for første gang i mål på under 24 sekunder, sier Norheim.

En annen som satte ny personlig rekord var Vegard Steinbakken, noe han like godt gjorde opptil flere ganger.

– Vegard har lagt bak seg en skikkelig monsteruke, og har løpt både 3000-meter, 800-meter, 1500-meter og fire kilometer gateløp. Han satte personlig rekord i alle løpene, og det er en sterk prestasjon, sier Norheim som syntes lekene var en god gjennomgang for utøverne.

– Helga viste at mange er i rute, og lekene blir brukt som utgangspunkt for uttak til større stevner senere i sesongen. Forhåpentligvis vil flere av utøverne våre få sjansen i de forskjellige konkurransene.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags