Avsluttet karusellen i Hattfjelldal: – Godt oppmøte

AKTIVE: Gateløpene  har blitt arrangert hele sesongen og onsdag ble det siste arrangert med påfølgende premieutdeling. Klare til start i aktiv klassen. F.v Jan Inge Helmersen, Magnus Hanem, Ole-Magnus Sirijord, Sigurd og Aurora Mjølkarlid, Isak Larsen. Foto: Tina Brennbakk

AKTIVE: Gateløpene har blitt arrangert hele sesongen og onsdag ble det siste arrangert med påfølgende premieutdeling. Klare til start i aktiv klassen. F.v Jan Inge Helmersen, Magnus Hanem, Ole-Magnus Sirijord, Sigurd og Aurora Mjølkarlid, Isak Larsen. Foto: Tina Brennbakk

Av

Gjennom hele sesongen har det vært godt oppmøte på gateløpskarusellen.

DEL

Onsdag kveld gikk sesongens sjette og siste gateløp i Hattfjelldal.

Til tross for at høsten begynner å gjøre seg bemerket, og at det bare var fem varmegrader og sur trekk, så var det godt oppmøte.

Erlend Krutnes, som er en av de hovedansvarlige forteller at det har vært godt oppmøte hele sommeren.

FIRBEINTE: Ida Mari Bråten og Olivia Bråten-Langli (6) hadde med seg hunden Nanok på gateløp.

FIRBEINTE: Ida Mari Bråten og Olivia Bråten-Langli (6) hadde med seg hunden Nanok på gateløp.

– Vi har mellom 30 og 40 deltagere i hvert løp, fordelt på aktive utøvere og trimmere. Dette er en fin kveldstur for to og firbeinte, og det er ei flott løype for de som vil teste formen i løping, sier han.

Gateløpene ble første gang arrangert i 2011, for å stimulere til større aktivitet blant innbyggerne.

– Konseptet har blitt videreutviklet til at det i sommer har vært har vært seks løp, sier Erlend. Det er friidrettsgruppa i Hattfjelldal som står som arrangør.

Løypa er 2,1 km hvor man kan velge om man vil ta en eller to runder. De aktive løper to runder, mens de fleste trimmerne går en runde.

Erlend sier at det ikke er noen konkurranse, og alle som deltar minst tre ganger får krus i premie.

– Vi tar tiden på de som løper i aktivklassen. I år kunne vi nok hatt flere i aktive med, men friidrettsutøverne være har vært opptatt ganske ofte med trening og andre konkurranser, forteller han.


Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags