SIL-damene gikk fra femmålsledelse til et surt ettmålstap: – I angrep er vi rett og slett ikke gode nok i dag

TAPTE: Ida Brinchmann Styve og SIL gikk på et knepent tap 20-21 etter at de hadde ledet med fem mål en periode i første omgang. Foto: Jill-Mari Erichsen

TAPTE: Ida Brinchmann Styve og SIL gikk på et knepent tap 20-21 etter at de hadde ledet med fem mål en periode i første omgang. Foto: Jill-Mari Erichsen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sandnessjøens damelag i håndball ledet i en periode i første omgang med fem mål mot Kolvereid, men ti l slutt ble det et surt tap.

DEL

– Denne kampen burde vi ha vunnet, sa helgens lagleder Geir Roger Flatøy.

Det var to jevngode lag som møttes i Stamneshallen.

Fra start fulgte lagene hverandre tett, men de første spilleminuttene bar likevel preg av å være målfattige.

Kolvereid viste seg å være sterke i forsvar, samtidig som de viste svakheter i angrep. Syv minutter inn i første omgang var stillingen 2-2, men så samlet hjemmelaget seg sterkt i forsvar, og dro fra.

I løpet av få minutter skaffet SIL seg en femmålsledelse, men like raskt ramlet laget sammen. Da syv minutter gjensto av første omgang, gikk Kolvereid opp i ledelsen med ett mål. SILs veteran Ida Brinchmann Styve felles, men brenner straffen. Minuttet etterpå utlikner Susanne Jakobsen fra kanten. Til pause sto det uavgjort 10-mellom lagene.

Andre omgang startet med høyere intensitet, men manglende avslutninger og presisjon preget begge leirer. SIL hadde likevel flere sjanser og skudd på mål. Uten å benytte seg av disse.

SILs keeper Iris Eskic klarte likevel å holde hjemmelaget inne i kampen med flere fabelaktige redninger.

I en kort periode av andre omgang dro Kolvereid fra, men SIL kjempet seg tilbake. Flott innhentet med langskudd fra Sofie Olsen, samt skudd fra kanten fra Susanne Jakobsen.

Da det gjensto fem minutter var stillingen 20-20, men selv etter flere flotte pasninger og skudd på mål, gikk det ikke veien for hjemmelaget. Kolvereid dro i land tre poeng, og vant kampen med et mål, 20–21.

Helgens lagleder Geir Roger Flatøy var helt sikker i sin sak.

– Denne kampen burde vi ha vunnet. Jeg er litt redd for at jentene trodde dette skulle bli en enkel kamp, men slik ble det ikke. Vi roter det til i forsvar, og med alle sjansene vi hadde i angrep, så burde vi ha scoret flere mål. Jeg er fornøyd med Iris i mål i dag. Hun hadde flere gode redninger, men i angrep er vi rett og slett ikke gode nok i dag. Vi har altfor mange skudd på mål som ikke sitter der de skal, sier Geir Roger Flatøy.

SIL–Kolvereid 20–21 (10–10)
4. div. avdeling 4, Stamneshallen
SILs lag: Mia Caroline Pettersen, Line Von Bargen (6), Susanne Jakobsen (6), Ida Brinchmann Styve (1), Kristin Johansen, Maren Mathisen (2), Mia Strand Jørgensen, Therese Thorsvik, Iris Eskic, Frida Rølvåg, Sofie Olsen (3), Svanhild Lorentzen (2),
Toppscorer Kolvereid: Emma Sørensen (6)
Utvisninger: Kolvereid: 2x2 min
Dommere: Jan Erik Lindgaard og Rune Mathisen
Publikum: ca. 80

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags