For første gang siden 2014 møtes damelagene til Mosjøen og Sandnessjøen til lokaloppgjør i håndball

EN STUND SIDEN SIST: Det er fem år siden SIL og MHK møttes på håndballbanen i seniorsammenheng. I Kippermohallen scoret SILs Lene Balseth (bildet) to ganger og SIL vant ganske klart den første kampen i sesongen 2013/14.

EN STUND SIDEN SIST: Det er fem år siden SIL og MHK møttes på håndballbanen i seniorsammenheng. I Kippermohallen scoret SILs Lene Balseth (bildet) to ganger og SIL vant ganske klart den første kampen i sesongen 2013/14.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi er særdeles glad for at Mosjøen håndballklubb er tilbake i dameserien igjen, sier SIL-trener Fredrik Nordnes.

DEL

Det er en god stund siden disse to lagene møttes, nemlig ganske nøyaktig fem år siden. Da møttes de i seriestarten i Kippermohallen og Sandnessjøen vant enkelt.

SIL ble nummer tre og MHK nummer sju i den siste sesongen de møttes i 4. divisjon damer 2013/14.

– Gleder oss

– Vi gleder oss veldig til å ta imot MHK i vår egen hule i Stamneshallen, og håper mange mosjøværinger tar turen søndag til Stamneshallen for å sette skikkelig ramme og trøkk rundt dette lokalderbyet, sier Fredrik Nordnes som trener damelaget til SIL sammen med Børge Toft.

Sandnessjøen har vunnet sin første kamp, og MHK tapte sine to første kamper.

MHK bygger på stammen fra siste sesongs lag i J18. I de to første kampene viste de periodevis at de henger godt med. Mot Skogn IL var det helt jevnt til pause, og til slutt ble det et tremålstap. Det var det samme laget SIL slo med fire mål i åpningshelga.

– Etter kampen mot Skogn har vi jobbet målrettet med å videreutvikle forsvaret og ankomstspillet. Vi ønsker å spille en underholdene og fartsfylt håndball, sier Nordnes.

Pauseunderholdning

– Vi har for anledningen også fått med oss turngruppa i SIL som vil ha en turnoppvisning i pausen, reklamerer han.

Her er resultatene fra de første kampene og tabellene i 3. divisjon herrer og 4. divisjon damer, og i de aldersbestemte klassene.

3. divisjon herrer

4. divisjon damer

J16 avdeling 7

G16 avdeling 4

J14 avdeling 11

J14 avdeling 12

G14 avdeling 7

J12 avdeling 15

G12 avdeling 10

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags