Fikk gulltrøyer, men tapte kampen mot Rana/Bossmo

FIKK GULLTRØYER: Gulltrøyer til SIL-spillerne før kampen. De er seriemestre og skal spille 3. divisjon neste år. Men det ble et bittert tap mot erkerival Rana/Bossmo. Foto: Per Vikan

FIKK GULLTRØYER: Gulltrøyer til SIL-spillerne før kampen. De er seriemestre og skal spille 3. divisjon neste år. Men det ble et bittert tap mot erkerival Rana/Bossmo. Foto: Per Vikan

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Endelig kunne publikum i Stamneshallen hylle seriemestrene, men de gikk på et knepent tap mot erkerivalen.

DEL

SIL - Rana/Bossmo 24-25 (10-12)

Inngangen til kampen var skikkelig feiring med musikk av paradekorpset og stor stemning.

SIL Håndball hadde også spandert gulltrøyer på sine seriemestre.

4. divisjon ble avgjort for en stund siden, og da var Sandnessjøens damelag ubeseiret og ingen kunne ta dem igjen.

I kampene etterpå har det blitt to tap, et mot BIL i Brønnøysund og et søndag kveld hjemme i Stamneshallen. Sesongens siste kamp spilles neste helg når BIL kommer på beøsk.

– Litt bittert å tape, men i dag var ikke marginene på vår side, sier Johanne Dahl Tysnes. Hun bidro til å holde spenningen vedlike da det spisset seg til på slutten. Johanne scoret to av sine fem mål i sluttminuttene.

Lagene lå helt jevnt, og det sto 18-18 etter halvspilt andreomgang. Da det gjensto seks minutter var stillingen 21-21 og da det var tre minutter igjen sto det 22-22.

Rana/Bossmo tok ledelsen, men det sto 24-24 da var et halvt minutt igjen. Da kranglet Ranas Maja Pedersen Øien seg gjennom og scoret det som ble vinnermålet.

– Sesongen har vært strålende, og nå har vi bestemt oss for å ta opprykket. Spillerne har hatt møte og vi er klar for å satse det som må til for å ta steget, sier Johanne som er en av spillerne som har kommet tilbake til Sandnessjøen etter fire år i Moss og tre år i Trondheim før det.

– Jeg var med forrige gang vi spilte i 3. divisjon, og det er helt klart et mye høyere nivå på lagene der. Men vi har lyst til å ta sjansen, sier hun.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags