Nominert til årets håndballklubb for andre gang

SNART SERIESTART: Lørdag 22. september sesongåpner SILs damelag mot Namsos i Stamneshallen. Bildet er fra forrige sesong, der Ida Brinchmann Styve og SIL møtte Kolvereid.  JILL-MARI ERICHSEN

SNART SERIESTART: Lørdag 22. september sesongåpner SILs damelag mot Namsos i Stamneshallen. Bildet er fra forrige sesong, der Ida Brinchmann Styve og SIL møtte Kolvereid. JILL-MARI ERICHSEN

Av

Det er ikke lenge til håndballsesongen drar igang, og Sandnessjøen IL kan allerede motta pris for sitt gode arbeid.

DEL

I Region Nord, som omfatter alt fra Møre og Romsdal til Finnmark, har de tradisjon for å åpne sesongen med håndballforum.

Det foregår på tre steder, og på Håndballforum Trondheim til helga skal det deles ut begeistringspriser til klubber og personer som fortjener ekstra oppmerksomhet for sin innsats i sesongen 2017/18.

Ellers på programmet står landslagstrener Christian Berge, som skal snakke om barneidretten. Han er godt kjent med SIL, og har vært på besøk flere ganger de siste årene.

Nominert til årets klubb

En av prisene går til årets klubb, og vinneren skal være en klubb som har et bredt perspektiv på sin aktivitet. Videre heter det at klubben skal ha et bevisst forhold til både inkludering og helse hos sine spillere, trenere og ledere. Videre skal vinnerklubben gjennom siste sesongen ha gjort et godt arbeid med både utvikling av spillere, trenere, dommere og ledere.

De nominerte er: Aure IL Håndball, Rissa IL Håndball, Sandnessjøen IL Håndball og Sverresborg IF Håndball.

SIL ble også kåret til årets klubb i 2015.

Sesongstart

I 3. divisjon menn og 4. divisjon kvinner spilles de første kampene i helga.

SILs lag i 3. divisjon starter imidlertid ikke før 20. oktober, og det hele starter med lokaloppgjøret mot Brønnøysund i Stamneshallen.De andre lagene i avdelingen er Charlottenlund, Kolvereid, NTNUI Håndball 3, Rørvik, Steinkjer 2, Stjørdals-Blink, Sverresborg 2, Vikhammer 2 og Ørland.

Slik gikk det i fjor

I kvinnenes 4. divisjon er det gledelig gjensyn med Mosjøen håndballklubb (MHK). Det er lenge siden de har hatt et damelag i seriespillet.
De første kampene lokalt:
S. sjøen - Namsos (22. sep)
MHK - Namsos (23. sep)
S.sjøen - Skogn IL 2 (29. sep)
Mosjøen HK - Rana (29. sep)
MHK - Skogn IL 2 (30. sep)
Sømna - Skogn IL 2 (16. okt)
Brønnøysund - Skogn 2 (17. okt)
S. sjøen - MHK (20. okt)

Disse kagene spiller i 4. divisjon kvinner avdeling 4:
Brønnøysund, Kolvereid, Mosjøen HK, Namsos, Rana HK, Rørvik, Sandnessjøen, Skogn IL 2 og Sømna

Slik gikk det i fjor

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags