Landslagstrener til Mosjøen: - Han ville gjerne stille opp på håndballbanen

Christian Berge var på besøk i Sandnessjøen i 2016. Han holdt foredrag og kjørte trening med jenter 16 og herrelaget til SIL. Foto: Per Vikan

Christian Berge var på besøk i Sandnessjøen i 2016. Han holdt foredrag og kjørte trening med jenter 16 og herrelaget til SIL. Foto: Per Vikan

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Håndballandslagets Christian Berge kommer til Mosjøen neste måned. Han har ledet herrelandslaget til VM-finale, men i januar i år ble det desseverre stopp etter mellomrunden i EM i Kroatia.

I forbindelse med Gullhanen, Mosjøen Næringsforening sin nye årlige prisutdeling fredag 16. mars, kommer Christian Berge på besøk. Han skal holde foredrag på næringslivsseminaret, men kvelden før er han i Kippermohallen og lager et opplegg for spillere og trenere i Mosjøen håndballklubb.

- En trivelig kar som skal snakke om lagbygging og relasjonsledelse. Han ville gjerne stille opp på håndballbanen, og det blir et opplegg kvelden før, sier Bjørn Larsen som kan fortelle at Berge spurte etter Bent Inge Johnsen da de pratet sammen.

- Berge har spilt seriehåndball i Kippermohallen mange ganger, og han husket stortalentet fra MHK.

Christian Berge har vært i Sandnessjøen et par ganger og hatt opplegg for spillere og trenere i klubben, senest i 2016.

Les mer: Ga bort landslagstrener

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags