– Endelig får vi være med på den store turneringen

TIL LANDSTURNERINGEN: Halsøy Tigers skal til Landsturneringen i Stjørdal. Dette har vært målet i hele år, og i mange år før det. Landsturneringen er den største møteplassen for dem som driver med tilrettelagt fotball og håndball.  Foto: Per Vikan

TIL LANDSTURNERINGEN: Halsøy Tigers skal til Landsturneringen i Stjørdal. Dette har vært målet i hele år, og i mange år før det. Landsturneringen er den største møteplassen for dem som driver med tilrettelagt fotball og håndball. Foto: Per Vikan

Av

– Helt siden vi startet Halsøy Tigers har vi ventet på denne anledningen, sier Tor Paulsen.

DEL

I år arrangeres Landsturneringen i fotball og håndball for 30. gang og Halsøy Tigeres er ett av mange lag fra hele landet som skal delta.

– Når denne turneringen arrangeres i Sør-Norge eller på Vestlandet er det vanskelig for oss å delta av økonomiske årsaker. Nå kom endelig anledningen når turneringen går i Stjørdal, sier Tor Paulsen som har med seg 18 spillere, trenere og ledere.

Bor i Trondheim

– Fredag kveld skal vi delta på åpningsseremoni og innmarsj i Stjørdal, og etterpå drar vi til Trondheim og Scandic Lerkendal. Der skal vi bo hele helga, sier han.

Onsdag kveld hadde gjengen sin siste trening før avreise, og det var bare forventningsfulle fjes å se.

– Spillerne har forberedt seg godt, og vi stiller med tre lag i 3v3-turneringen og ett lag i sjuerfotballen. For sjuerlagene er det flere nivå, og vi har meldt oss på i det laveste nivået. Tidligere har vi møtt for eksempel RBK sitt sjuerlag, og de er så gode at enkelte spillere der kunne spilt 4. divisjonsfotball, sier Paulsen.

1500 deltakere

Landsturneringen er landets største og mest omfangsrike arrangement for tilrettelagt fotball (fotball for personer med funksjonsnedsettelse) og håndball for utviklingshemmede med 1500 deltakere. Mange av deltakerne regner dette som sitt NM.

Landsturneringen er et samarbeid mellom Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund, hvor kretser og regioner får ansvar for å gjennomføre arrangementet.

– Vi gleder oss også til banketten lørdag kveld, som skal være utendørs, og der det er ventet over 2000 gjester, sier han.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags