Gå til sidens hovedinnhold

Grane rykker opp til 4. divisjon

Artikkelen er over 4 år gammel

Lørdag scoret Tom Inge Pettersen to ganger på slutten av kampen mot Innstrandens 2 i Bodø, og nå er Grane IL tilbake i 4. divisjon.

Sesongen er ikke over, men ingen kan ta igjen graneværingene. Det som så ut til å bli seriefinalen mot Bossmo/Ytteren neste uke blir en formalitet. Bossmo/Ytteren kan ikke ta igjen Grane. De har fire poengs ledelse på ranværingene.

Se tabellen her

Granes beste spiller avgjorde kampen mot Innstranden 2 lørdag, og Tom Inge Pettersen har vært klubbens beste spiller i mange år. Han har også vært spillende trener, men i år er det Lars Moheim og Erling Paulsen som trener laget.

Kampen i Bodø endte 3-2 til Grane etter scoring av Håvard Brennhaug på straffe på slutten av 1. omgang og to mål av Tom Inge Pettersen mot slutten av kampen. Den siste på straffe.

Grane rykket opp til den gamle 4. divisjon HESA i 2014 og spilte to sesonger i 2015 og 2016. Etter omleggingen av seriesystemet i fjor høst havnet Grane i 5. divisjon HESA.

Denne avdelingen har bare hatt ett lag fra Bodø, nemlig Innstrandens andrelag.

Nå blir det veldig interessant å følge Grane videre når de skal møte lag som Fauske/Sprint, Sandnessjøen og kanskje Bodø/Glimt 2.

Og mye tyder også på at de skal spille mot Mosjøen i neste års 4. divisjon HESA.

Kommentarer til denne saken