På klubbens egen hjemmeside skriver de at Gunnar Halle ledet to treningsøkter på tirsdag, for SIL J14/J15 og SIL G14, før han holdt et foredrag for trenere og foreldre.

Gunnar Halle var fast inventar på det norske herrelandslaget på 1990-tallet og har til sammen spilt 64 landskamper. Han har spilt 163 kamper for Lillestrøm og mer enn 350 kamper i engelsk fotball i klubber som Oldham, Leeds og Bradford. Han har vært assistenttrener i eliteserieklubbene Lillestrøm, Viking og Molde. Nå er han ansatt i Norges Fotballforbund og er landslagstrener for Norges G15-17-landslag.

Sandnessjøen skriver at Halle først ledet jentene gjennom en intensiv treningsøkt med mange og varierte øvelser.

– Halle var engasjert og på hogget under økta og stoppet stadig jentene, gikk inn i situasjonene sammen med dem og viste dem hvordan de kunne løse trengte situasjoner på en god måte, rapporterer fotballaget.

Etterpå var det G14-laget sin tur. Etter oppvarming hadde guttene ha en øvelse med fokus på å spille seg gjennom ledd og komme til avslutninger.

Etter treningene holdt Gunnar Halle et foredrag for omtrent 45–50 tilhørere i klubbhuset på Stamnes Arena. Foredraget hadde tittelen «En bedre trener med NFF og Eat Move Sleep». Han snakket han om sin egen erfaring som trener for aldersbestemte lag og oppfordret trenerne som var til stede til å stille krav til spillerne sine og opptre disiplinert.