Gå til sidens hovedinnhold

Spilte med 10 mann i nesten en time - likevel stoppet Olderskog Granes seiersmarsj

Artikkelen er over 4 år gammel

Vårsesongen i 5. divisjon HESA ble avsluttet på Vegset stadion på Trofors mandag kveld.

Serieleder Grane kom til kampen etter med tre strake seirer, og en målforskjell på 17–3. Gjestene fra Olderskog hadde variert mer i prestasjonene denne sesongen, og til tross for en heldig 3–2 sier mot Korgen i forrige serierunde, var vertene i rødt klare favoritter før kampstart.

Vel vitende om Granes offensive kvaliteter lå Olderskog lavt i banen og satset på kontringer, noe som fungerte godt og til tilder frustrerte hjemmelagets spillere. Etter en halvtimes spill løsnet det likevel for vertene, der John Eirik Hundal til slutt fikk kjempet ballen i mål etter at et langt oppspill ble headet tilbake i feltet. Ting så enda mørkere ut for grønntrøyene da Kenneth Yung Slåen fikk direkte rødt kort fem minutter senere, men laget forsvarte seg godt fram til pause.

I andre omgang utnyttet Grane overtallet, og kom til mange store sjanser. Olderskog-laget med en god Mats Luktvassli i mål klarte på utrolig vis å holde ballen ute av målet, og drøye 15 minutter fikk laget straffespark. Det satte Max Garcia sikkert i mål, og til tross for sjanser til begge lag på slutten, endte oppgjøret 1–1.

Kommentarer til denne saken