Gå til sidens hovedinnhold

Stjernedryss i Mosjøhallen: - Mange gode spillere her

Artikkelen er over 2 år gammel

Forrige uke fikk junior- og seniorspillerne seg en overraskelse da tidligere utenlandsproff og Rosenborg-spiller Aleksander Søderlund dukket opp på Olderskogtrening i Mosjøhallen. Mandag dukket han opp igjen, og de lokale femtedivisjons-spillerne fikk virkelig kjenne på nivåforskjellen når Søderlund satte opp tempoet.

Selv synes kraftspissen, som skal feire jula i Mosjøen, at det var godt å få beveget seg med ballen.

– Det er alltid greit å få spille litt fotball, og nivået er bra. Det er mange gode spillere her, skryter Søderlund etter økta som varte i en time.

Han var likevel ikke den eneste profesjonelle fotballspilleren som tok turen innom Mosjøhallen denne kvelden. Mens Søderlund briljerte ute på kunstgresset, varmet en annen eliteseriespiller opp på sidelinja. Thomas Drage har nemlig for vane å trene med moderklubben Mosjøen når han er hjemme på ferie, og Bodø/Glimt spilleren tok seg tid til en rask prat med kollega Søderlund før han selv skulle i aksjon på fjerdedivisjonslagets timelange økt.

Der utvekslet de erfaringer fra årets sesong, en sesong der Søderlund kunne feire både cup- og seriegull, mens Drages Bodø/Glimt berget plassen i siste serierunde.

Kommentarer til denne saken