– Neste uke kan du få ekstratrening i Mosjøhallen

TRENING: I prosjektet «Sammen om utvikling» er det mulig å få ei ekstra treningsøkt i uka. Oppstart tirsdag 5. og torsdag 7. februar.

TRENING: I prosjektet «Sammen om utvikling» er det mulig å få ei ekstra treningsøkt i uka. Oppstart tirsdag 5. og torsdag 7. februar.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Thomas Drage la ned masse ekstra trening da han var ung, og vi forsøker å tilby så mye som mulig til unge fotballspillere i Mosjøen, sier Håkon Stenersen.

DEL

Neste uke starter prosjektet «Sammen om utvikling» opp igjen. Det er tredje året Mosjøen IL Fotball tilbyr ekstra trening til alle mellom 13-16 år i dette prosjektet.

Allerede i 2013 var Vefsnakademiet på plass, der spillere fra alle klubbene i byen kunne delta. Prosjektet skiftet navn i 2017.

– Opplegget er stort sett det samme som i fjor, med en periode fra februar til april og en periode til høsten. Vår erfaring er at det er best å kjøre dette utenom sesong, sier daglig leder i MIL Fotball.

Det Stefan Johansen som har hovedansvaret for prosjektet, men han har med seg tre trenere.

– Tirsdag er det trening for 10-12 år og torsdag er det 13-16 år. jenter og gutter fra alle klubbene er velkommen, og tirsdag blir det også egen keepertrening, sier Stenersen som minner om at det god plass begge dager.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags