MIL-treneren etter tre kamper på tre dager: - Godt utbytte

 Juniorlaget og seniorlaget til  MIL spilte tre kamper hver på tre dager i SKS Arena på Fauske.

Juniorlaget og seniorlaget til MIL spilte tre kamper hver på tre dager i SKS Arena på Fauske.

Artikkelen er over 1 år gammel

Mosjøen IL har gjennomført tre kamper i SKS Arena i Fauske i helga. Den første ble en spesiell kamp med et trist bakteppe.

DEL

De to som omkom i en frontkollisjon Saksenviktunnelen torsdag morgen i forrige uke var begge fotballspillere i Fauske/Sprint.

– Vi hadde kontakt med Fauske/Sprint både torsdag og fredag for å høre hvordan situasjonen var. Hadde de bestemt seg for å avlyse kampene i SKS Arena i helga hadde vi hatt full forståelse for det, sier Mona Berling. leder i MIL Fotball.

– Fauske/Sprint var vertskap og de hadde satt ut levende lys ved inngangsdøra til hallen. Alle spillerne på alle lagene spilte med svarte sørgebind, og foran hver kamp var det ett minutts stillhet. Det var en helt spesiell stemning i hallen, og mange sørgende som så fotballkampen, sier Berling.

– Godt utbytte

MIL-trener Bjørn Arve Lund er fornøyd med det sportslige utbyttet etter helgas kamper.

– Selvsagt ble det mange slitne bein etter hvert. Vi hadde mest trøkk i den første kampen, og det var ganske naturlig at vi fikk noen mål mot oss i de andre kampene der vi ble løpt fra av kvikke spillere på Glimt og Innstranda, sier Lund som hadde 32 spillere med seg til treningssamlingen.

– Vi skiftet mye på lagene, og vi skiftet også mellom junior og senior. Alle fikk mye spilletid, og det var et av hovedpoengene med de første kampene på stor bane. Alt i alt ble det et veldig godt utbytte, sier han.

Ønsker en kamp til før Rana FK

MIL skal spille mot Rana FK i cupkvaliken 23.-24. mars. Før den tid skal juniorlaget på NM-kvalik, og MIL-treneren ønsker seg en treningskamp for å kjøre sammen et godt lag til Rana FK-kampen.

– Vi har ikke avtalt kamp mot noen, men det lar seg sikkert løse. Jeg regner med at vi tar en tur til Mo på en lørdag og får en kamp mot et av de andre lagene på Helgeland. De har oppvarmet bane utendørs på Moheia, sier han.

MIL skal på treningsleir til Tyrkia i begynnelsen av april, og seriestarten er lørdag 27. april.

Resultater fra kampene:

Fredag:
Junior: Innstranda - MIL 6-0
Senior: Fauske/Sprint - MIL  2-5

Lørdag:
Senior: Bodø/Glimt – MIL 3-1
Junior: Bodø/Glimt – MIL 3-0

Søndag:
Junior: Fauske/Sprint - MIL 1-2
Senior: Innstranda – MIL 4-0

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags