Malin er eneste jente fra Helgeland på Statoil talentleir: – Det er det øverste nivået man kan komme til på hennes alder

TALENT: Halsøy-spiller Malin Meek, som fram til i år spilte for Grane, regnes som en av de mest spennende spillerne i sitt årskull.

TALENT: Halsøy-spiller Malin Meek, som fram til i år spilte for Grane, regnes som en av de mest spennende spillerne i sitt årskull. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Malin Meek (14) er den eneste jenta fra Helgeland som er tatt ut til Statoil talentleir i Sarpsborg 18.–21 mars.

Totalt er det tatt ut 60 jenter fra hele landet født i 2003 og 2004 til samlingen. Det betyr at 2004-modellen Meek regnes som en av de mest spennende spillerne i sitt årskull.

– 2004-modellene er så unge at de ikke har noe landslag, så dette er det øverste nivået man kan komme på i den alderen. Så det er kjempestas, veldig artig, ser Cato Johnsen, soneansvarlig Vefsn i Nordland fotballkrets.

Han forteller at Meek stort sett spiller høyreback, og at hun har spilt for Grane fram til nå, men at hun nå har meldt overgang til Halsøy.

– Hun har en voldsom fart og er god en mot en begge veiene, der profitterer hun på farten sin. I tillegg er hun fotballklok og ser an situasjonene. Hun har spilt med gutter fram til nå, og det vises. Hun er flink til å lese spillet og tar læring fort, sier Cato Johnsen.

Se hele uttaket og les mer om samlingen på Norges Fotballforbund sine hjemmesider

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags