Fotballturnering på Halsøy: – Håper vi får flere lag

HÅPER PÅ FLERE LAG: Fra kampen Olderskog G13 mot Drevja G14 (med vester) i fjor. Kampen endte 4–0 til Drevja, og de vant turneringen.

HÅPER PÅ FLERE LAG: Fra kampen Olderskog G13 mot Drevja G14 (med vester) i fjor. Kampen endte 4–0 til Drevja, og de vant turneringen.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

26. og 27 mai arrangerer Halsøy IL fotballturnering. Hvis det ikke kommer flere lag med 13- og 14-åringer ryker lørdagen.

– Sparebank1 Cup har alltid vært en turnering for de aller yngste 7–12 år, men i fjor hadde vi en ekstra dag for 13- og 14-åringene der vi kjørte finalespill, sier turneringsleder Anne Marie Windstad Jensen.

Det samme hadde de håpet på i år, men det er for få påmeldte lag.

– Påmeldingsfristen er forlenget fram til 16. mai, og jeg må også nevne at vi har utvidet kamptiden. Lagene får lengre kamper med 9er fotball, sier hun, og legger til at hun savner lag fra kommunen rundt Vefsn.

– I fjor hadde vi lag fra Herøy, Sandnessjøen og Hattfjelldal, men ingen har meldt seg på i år. Jeg håper det kommer flere lag slik at vi kan ha kamper lørdag.

Søndagens turnering med de yngtse er godt besatt.

– Nå er det bare lag fra Vefsn som er påmeldt. Dette er en flott turnering som ofte brukes som oppkjøring til Kippermocupen. Vi har forlenget spilletiden til 23 minutter for 13–14 åringene som skal spille finaler. Vi har også et tilbud for barn med spesielle behov, forteller Anne Marie Windstad Jensen.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags