Klart for barneskirenn: – Husk å ta med skiene til Mosjøen

Bjørnis: Bjørnis kommer på besøk under årets barneskirenn også, etter å ha vært populær i fjor. Her med Ellen Brodtkorb. foto: Benedicte Wærstad

Bjørnis: Bjørnis kommer på besøk under årets barneskirenn også, etter å ha vært populær i fjor. Her med Ellen Brodtkorb. foto: Benedicte Wærstad

Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi håper å gjenta fjorårets knallsuksess med barneskirenn under Bysprinten. Nå må alle huske å ta hjem skiene etter påsken.

DEL

Det sier Ellen Brodtkorb, markedssjef i Helgelendingen før barneskirennet. Hun oppfordrer alle som har er på påskefjellet eller andre skidestinasjoner til å ta med skiene til Mosjøen etter påsken og barneskirennet torsdag 25. april. Her får barn og unge delta i skirenn i den samme løypa som skistjernene bruker til showrennet. Det er ikke tidtaking, men startnummer, diplom og premier.

– Det er det skirennet med flest deltakere under Bysprinten. I fjor hadde vi knallsuksess med mange deltakere og god stemning, så det håper vi på i år også. Barneskirennet er veldig artig, og et arrangement med liv og røre, sier Brodtkorb.

Helgelendingen arrangerer tradisjon tro barneskirennet, og har med seg Halsøy IL som teknisk arrangør. Helgeland Event, som står for Bysprinten, er også svært fornøyd med rennet.

– Barneskirennet er kjempeartig, det er komplett kaos i ordnede former. 4–500 barn går på ski sammen. Det er en fantastisk pangstart på Bysprinten, og en hyggelig dag for familien, sier Trond Are Rasmussen, markedssjef i Helgeland Event.

– For oss i Bysprinten er barneskirennet viktig fordi vårt mål er å bidra til rekruttering i skisporten. Noen av dem som går barneskirennet har kanskje en drøm om å bli like god som Johannes Klæboe for eksempel, sier Rasmussen.

Påmelding til barneskirennet finner du her.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags