Barnas Idrettsdag: – Har kapasitet til å ta imot mange flere

GODT FORBEREDT: 3. klassen på idrettslinja er klar, og her er de med gruppelederne f.v. Vetle Bukten Bjerkeseth (sekretariat), Sander Solhaug (logistikk/førstehjelp), Daniella Skotnes (aktivitetsansvarlig), Sofie Alma Simonsen (påmelding), Charlotte Hanssen (leder), Melissa Leer (markedsføring), Maja Engdal (t-skjorter/premiering), Ebba Kvitnes (kioskansvarlig) og Stine Schei (reklame/rydding).  FOTO: PER VIKAN

GODT FORBEREDT: 3. klassen på idrettslinja er klar, og her er de med gruppelederne f.v. Vetle Bukten Bjerkeseth (sekretariat), Sander Solhaug (logistikk/førstehjelp), Daniella Skotnes (aktivitetsansvarlig), Sofie Alma Simonsen (påmelding), Charlotte Hanssen (leder), Melissa Leer (markedsføring), Maja Engdal (t-skjorter/premiering), Ebba Kvitnes (kioskansvarlig) og Stine Schei (reklame/rydding). FOTO: PER VIKAN

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Vi utvider påmeldingen helt fram til start lørdag, fordi vi har god kapasitet, sier Charlotte Hanssen som leder idrettslinjeelevene som skal arrangere Barnas Idrettsdag.

DEL

Hvert eneste år siden 1999 har Barnas Idrettsdag på Kippermoen blitt arrangert. Det hele begynte med Idrettsrådet i Vefsn, og siden har Halsøy IL allianselag vært inne som arrangør.

I 2010 arrangerte idrettslinja ved Mosjøen videregående skole for første gang, og de har brukt denne dagen som en del av undervisningen.

– Vi planlegger alt og står ansvarlig. Til gjennomføringen får vi hjelp av 1. klassingene og 2. klassingene, sier Melissa Leer som er ansvarlig for markedsføring.

Plass til flere

– Nå har vi 350 forhåndspåmeldte, og det er litt færre enn vi har hatt før. Vi vil gjerne ha flere, og derfor utvider vi påmeldingen, sier Charlott Hanssen som leder gruppa.

Lørdag morgen er det elevene fra 1. til 3. klasse som får teste 10 idretter. Etterpå er det 4.-7. klassingene.

– Det er flest i den yngste gruppa, men vi har plass i begge, sier Charlotte som minner om at de som vil melde seg på kan ta direkte kontakt på epost eller telefon.

– Eller møte opp direkte i Mosjøhallen lørdag. De yngste må møte opp halv ni, og de eldste før halv ett så skal vi få dere med på en av gruppene, sier hun.

PS! Det har vært rundt 500 deltakere hvert eneste år.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags